[q]
(7) 

İzmir Semt Sorusu

heritage #1107573
İzmir'i bilmediğimden dolayı Ramada Plaza'yı görünce atladım, ama anladığım kadarıyla Basmane pek güzel bir yer değilmiş. Siz şehri bilenler, ne yapayım iptal edeyim mi rezervasyonu? Şehir merkezinde neresi daha iyidir? Nabayım?

edit
konum: bit.ly

 

O kadar da kötü bölgede değil. Basmanenin konak tarafına olan bölgesi sıkıntılı. Bayansan, gece geç vakit çıkacaksan ihtimal sıkıntı yaşarsın. Otelde sıkıntı olmaz zira turizm belgeli otel, 5 yıldızlı..

Karaca, Hilton, Kaya Prestige aklıma gelen yakın konumdaki diğer tavsiye edebileceğim oteller. Gece çıkışlarda o bölgeler de tenha olur ama nispeten daha ayak altı, bölge daha nezihtir.

hayat aklini konusacak bir filozof uret

akşam hotelden dışarı çıkmıcaksan sıkıntı değil. gündüz de mümkün kalmadıkça oralarda gezmesen iyi olur :)

kelepir

Sıkıntı otel değil de işte yukarıda da paylaştığım konum. Gündüz de gezmemem gereken bi yerse iptal edeyim. Peki nerelere bakayım?

heritage

denize yakın yerlere bakabilirsin.

kelepir

hilton
swiss otel
movenpick
ege palas
pasaport hotel mi öyle bi şey vardı.

rurouni

ne yapmayı planladığınıza göre değişir ama öyle korkulacak bir durumda yok. hem şirket hem özel araç kiralamalarımı ramada içinde ki enterprise rent a car'dan yapıyorum. geç saatte araç aldıım veya teslim ettiğim oldu, hiç bir sıkıntı yaşamadım. ha evet, yürüme mesafesi 10 dakika ileride ki gül sokak ve civarı kadar güvenli değildir ama ben nedense bu bölgenin gereksiz abartıldığını düşünüyorum. kordon'da ki nagilecilerde daha az apaçi tipler oturmuyor bence yani.

alsancakta gezip tozarsanız taksi ile 5 dakika. toplu taşıma kullanacaksanız basmane metro durağına 3 dakika yürüme mesafesinde. zaten tüm gün işte toplantıda olacağım diyorsanız sorun yok. otelin girişi ana caddeye bakıyor.


yine de içiniz rahat etmediyse kordon otelin sahilde olanına değilde bir arka sokakta olanına bakın, fiyatlarıda genelde uygundur, düzgün bir yerdir, merkezidir.

www.booking.com

Phoebe

fiyat/performans ariyorsan marla oteli tavsiye edebilirim. yeri de merkezi gayet. dün ayni duyuruyu acmistim ordaki tavsiyelere de bakabilirsin.

ben de
1

mobil görünümden çık