Selam,

Ayak tabanimda nasirdir dedigim sey sigil cikti. Bir haftadir ilac tedavisi yapiyordum yarin da kriyoterapiye giricem. Dondurma islemiymis.

Sorularim:

1- yapilirken aciyor mu?

2- yapildiktan sonra agri sizi oluyor mu? Yurumede filan sikinti ciksrtir mi? Haftasonum heder olmasin pls

3- krem kullaniyorum, bir haftada nasil bir gelisme olmali mi bilmiyorum ama gelisme olmadi gibi. ( kullandigim sey oje gibi sigilin ustune surulen, deriyi bembeyaz yapan boyle garip bir sey) bir tek kremlerle gecmez mi ki? Tirsiyom bu kriyoterapiden :( yaptirim mi bilen eden var mi?

 

1- aciyor
2- oluyor, cikartir. pazar'a yurursun ama sigil rahatsiz eder yine, sak diye gecmiyor.
3- gormuyorsun ama etkiliyor o merak etme, sabret.

p.s: gecen sene havuzdan sifayi kapip, simdi cillop ayakli olan biri.

ateistanbul

kriyoterapi dediğin olay deride dondurarak yanık oluşturma işlemi. bir yerin hafif yandığında nasıl bir his varsa yapılırken öyle. ondan sonra da yanık su topluyor, biraz acıyor. tabanda olduğu için yürürken acıtır ama çok hassas değilsen idare edersin.

doxanikee

tekrar selam, islemi bugun yaptirdim, bir de kendim cevaplayayim sorulari :)

1- 2 kerede yapti, ilkinde hic hissetmedim, ikincisinde muhtemelen daha fazla derine isledigi icin yanma hissi gibi bir sey oldu. dayanilmayacak bir sey degil, doktor tutuyor ayagini zaten sikinti cikmiyor. pek hassas degil ayak tabani sanirim.

2- sikinti cikartmadi pek. yuruyebildim. ilk 2 saat su degmesin sonrasinda istedigini yap dedi doktor.

3- bunu da sordum, aynen @1'in dedigi gibi etkili oluyor dedi.

su toplama kabarma filan oluyor mu diye sordum, onlar olursa daha hizli iyilesir keske olsa ama seninkisinde olmaz bu sefer dedi. 2 hafta sonra tekrar yapacagiz o zaman su toplayabilirmis.

fakyoras
1

mobil görünümden çık