[q]
(9) 

Bursa gorukle

brnbrs #1106862
Goruk leden ev alsak pisman olur muyuz?
Hep ogrenci kesimi diye geciyor,aile hic mi yok?



 

aile tabi ki var ama ogrenciler cogunlukta. kimse kimseye karismiyor guzel bence.

in vino veritas

görükle bence en relax yerlerden birisi abi, kimse kimseye karışmaz, gençler vardır etraf şenliklidir, eskiden iyice dağtaştı sene 2007 ama sonradan çok güzel olduğunu duydum ev alırsanız kiraya vermesi kolay olur, sirkülasyon olduğu için satılması kolay olur. olur yani

killerbee

Yasamak icin sordum.
11 yasinda oglum var,daha cok havuzlu sitelere bakiyorum ama emin olamadim nasildir diye.

brnbrs

Aileler genelde buskinin üst tarafında tepede oturur, merkezde hemen herkes öğrencidir, kolayca kiraya verirsin, isteyince kolayca satarsın, çok rahat bir yer ben kaç senedir bekar halimle yaşıyorum, çok memnunum halimde, bursa merkeze 2 senedir inmedim en fazla fsm korupark civarı, ötesine geçmiyorum.

Öğrenci yoğunluğuna şöyle örnek vereyim, 2 yıl önce kaldığım apartmanda yönetici ve kapıcı dahil herkes öğrenciydi ben hariç :)

zikardo

Tek derdim oglum aslinda,surekli kurst tu etkinlikti tasiyorum cocugu,orda neler yapariz ya da ulas nasildir?bunlar beni dusunduruyor.

brnbrs

Ailelerin, üniversitedeki araştırma görevlilerinin vs. oturduğu evler var. Alınır bence.

gonulcelen87

ilerde villalar var ama kimseye karışıp katışmıyorlar. merkeze gitmek için 2 araç değiştiriyordunuz benim zamanımda. eğer ben ev alacak olsam asla görükle'den almam. gücüm varsa daha merkeze kayarım. nasılsa her işinizi görmek için yine merkeze gideceksiniz. hatta ben emir sultan taraflarına giderdim. ama görükle'nin havası biraz daha temizdir tabi bu yanlardan çünkü önceden buralar hep tarlaymış. öğrencilerden sonra kalabalıklaşmış.

for day to break

hızlı ulaşım için araba şart, merkeze direk otobüs yok, dolmuş ya da otobüsle kampüse ordan bursarayla merkeze.

esas problem dolmuşlar görükle-üni arası 5 dk lık yolu dolana dolana yarım saatte alması. yürüseniz daha hızlı gidersiniz.

zikardo

Ulasim o kadar kotuyse hic girmem o islere.

brnbrs
1

mobil görünümden çık