baslarda sabahlari ev sporuma eslik etsin, ayiltsin diye actigim pop sarkilari artik ciddi ciddi sever oldugum seyler haline geldi. biraz once elde kumanda bi heves onlara rastgelirim diye muzik kanallarini zaplarken buldum kendimi. durum cok ciddi.

yerli top 5

1- slalom mlalom
2- bangir bangir
3- dan dan
4- yansin geceleeeer
5- okyanus

yabanci top 5

1- let me take a selfie
2- bludfire
3- rinse & repeat
4- bon bon
5- tum rihanna turkuleri

al iste simdi de hande'den yakisti sana mor renk coook cikti; super lan. kulaklarimi mi kestirsem? yardim pls.

 

Chicanos - Maleya

www.youtube.com

Ne zaman dinlesem spor yapasım gelir.

dissendium

Amaaan salla hoşuna gidiyosa dinle nolucak. Müzik dinlemek zaten eğlenmek için yaptığımız bi eylem, sen eğleniyosan kime ne :D

ben de mesela memlekete geldim. ilk geldiğim bikaç gün "bu ne saçma dizi ya çevirsenize şunu" kavgasını verdiğim ne kadar kıytırık yaz dizisi varsa hepsini önce işsizlikten sıkılarak, zamanla da oturup seve seve izler oldum. yıllar sonra ilk kez saat 8'de dizim var diye çayımı alıp ekran karşısına geçiyorum şaka gibi. dizi manyağı ev hanımlarına döndüm. insan bi süre kalitesiz şeylere maruz kalınca bünye alışıyor, alıştıkça da sevmeye başlıyor. bi müddet sonra bayar zaten, tekrar özüne dönersin merak etme.

ambrosia

Aynisi bana da oldu.
Kismet diyip geciyorum :D telefona filan atmadim allahtan.

kuehles blondes

Ben de arabada power fm, radyo virgin dinleye dinleye alıştım. Spotifydan global top 50 dinlemekten ciğerim soldu. Arada metal dinleyip denge kurmaya çalışıyorum.

malwethiel

kaliteli müzik dinleyip kendine şok etkisi yaratabilirsin. ya da tamamen farklı müziklere yönel, ilgini başka yöne aktar yani. ermeni müziği mesela çok güzeldir: www.youtube.com rakım nerde?!

nathanieltroy

Serdar Ortaç-Gıybet' i de ekle listene :D

beyaztenlikiz

Bunları hepimiz dinliyoruz, sadece belli etmiyoruz. :D
(dışarıda 7/24 çalmasından bahsetmiyorum bile.)

aydogank
1

mobil görünümden çık