Merhabalar. Arkadaşlarla yaz okuluna geldik.
deniz kamp vs. tarzı tatil yapalım diyoruz.

daha önce hiç kamp yapmadık. kampla alakalı bütün tavsiyelerini yazabilirsiniz. alınacak çadırdan başlayarak yenilip içilecek şeylere kadar tavsiye edebilirsiniz.

çadır alacağız. kamp kurabileceğimiz denize yakın belki ormana yakın kafamızı dinleyebileceğimiz yer arıyoruz.

bir sürü kız olsun abazanlık yapalım derdinde değiliz. bilakis sessiz sakin olsa çok daha iyi olur.
olimpos'u tavsiye eden birisiyle konuşuyoruz özelden. sadece olimpos yazacaklar zahmet etmesin diye diyorum. olimpos hakkında bilgi verecek varsa yazarsa sevinirim. birinin bilmediğini diğeri bilebilir:)

siz beni anladınız sanırım. 3 erkek arkadaşız. hukuk okumaktan beynimiz sulandı. denize yakın kamp, ormana yakın kamp, sadece kamp, sadece deniz vs. her türlü açığız.

bütçemiz çok yok. 150-200e çadır alacağız. kamp yerinde 3-5 gün kalacağız. zaruri ihtiyaçlar için kişi başı 150 liraya falan çıkarsak çok güzel olur. (ekstra etkinlikleri fiyata dahil etmeyiniz.)

 

Aslında sizin için güzel olabilecek bir kamp ve eğitim programı var: www.facebook.com

utkumon

teşekkür ederim. seçenekler arasında değerlendireceğiz.

cahs

Tekirova. Çok ucuz kamping mekanları var deniz kıyısında. Çadır dahil gecelik 20 30 a kapatabilirsin, fiyatlar degismediyse tabi gecen yila gore. Ben gittigim yerin adını unuttum ama denize yakın, çamların arasında, yurume mesafesinde de migros vardı. Tuvalet, dus, priz vs de.

alwayschargeneverbend

kaş, kekovaya bayılmıştım sadece kaş merkeze yakın camping alanları biliyorum o yüzden burayı geçicem;

patara'yı öneririm ben öncelikle.
sonralıkla, phaselis'e yakın çamlık mı, çamlı ç li bir yer vardı. phaselis'e acayip yakın ama, orada camp yasaklanınca oraya kaymışlar.

gang leader of wasseypur

Adrasan tarafında Korsan Koyu var. Genelde bu şekilde öğrenciler gidip çadır kuruyorlar. Otostopla bile gidersiniz, o tarafta otostop çeken de duran da çok olur. Likya yürüyüş yolları var, gelidonda feneri filan var, yürüyüş yapabilir, denize girebilirsiniz.

pokepoke

çok sağolun. şimdilik beklemedeyiz. araştırıp sorup soruşturup gideceğiz. bu bilgiler işime yarar. çok teşekkürler..

cahs
1

mobil görünümden çık