Dun yazligimiza yakin olan sakin plaj yerine izmirin kusadasi ilcesindeki kalahalik bir plaja gittim sezlongda otururken yanimdaki 3 kisi guneslenirken nir yandan plajdaki kizlari yorumluyordu. Evet erkeklerin plaja gitmesinde bunun buyuk bir yeri var bunu zaten biliyoruz. Asil merak ettigim kadinlarin ne dusundugu.. Onlar vucutlari baskasi tarafindan kesilirken acaba ayni sekilde erkeklere karsi oyle bir bakislari oluyormu.. Dun deneyimledigim kadariyla evet diyecegim ama bu konuyu birazda kadinlarin psikolojisini olcmek amacli actim




 

Spor yapan düzgün vücudu olan bir kadının rahatsız olduğunu (öyle hayvani düzeyde herkes rahatsız olur) pek düşünmüyorum. Yani ilgileri üzerine çekme boyutunda bir bakıştan bahsediyorum.

Ama bir guruh var ki allah evlerden uzak etsin. Sen sağına baksan solundan gelip offf herkes hayvan gibi bakıyor yhaaaaa diye isyan eder. Bu salakların özgüveni düşük göt göbek bıngıl bıngıl olur genelde.

gozu acik sevisen yahudi

vallaha ben de hanımla güneşlenirken hatunları adamları filan puanlıyoruz. gayet de keyifli oluyor. ama bizde artniyet yok tabi.

teritori

plaj degil ama duzenli olarak havuza giden bir kadin olarak yorumda bulunayim. bizim havuz ortami tatil koyu gibi, barimiz tavlamiz muzigimiz vs var, haliylen plaj havasi da yakalaniyor. genel olarak gelen kesim egitimli bilincli insanlar, zaten sadece parayla degil baska kosullar ilavesiyle uye olunan bir yer oldugundan ben su ana kadar okuzce bakan kadin veya erkek gormedim. ben kendi adima guzel insanlara rahatsiz etmeden bakarim, sadece vucut duzgunlugu de degil, tasarim bir havuz kiyafeti, degisik bir mayo gurursem, hatta ilginc plaj havlusuna bile bakarim yani. genel olarak ben insanlarin rahat ettigi bir ortam oldugunu dusunuyorum, engelliler de geliyor, selulitliler de geliyor, gobekli insan da rahat ediyor, avucici bikinili ile ucgen vucut dovmeli ingiliz de rahat ediyor, kimseyi bakislariyla rahatsiz eden baskici bir kalabalik yok.

mavicorap

ayrıca kuşadası izmir'in değil aydın'ın bir ilçesi:) he izmir'de bir kuşadası daha mı var onu bilmiyorum.

yazar yazmaz yazan yazar
1

mobil görünümden çık