Çalıştığım üniversitede samimi olduğum ve bugüne kadar cemaatçi veya PDY ile ilişkisi olduğunu düşünmediğim iki hoca açığa alındı. Kendilerine en azından geçmiş olsun demek ve soruşturmanın kendileri açısından olumlu neticelenmesini dilediğimi iletmek için aramak ya da mesaj atmak istiyorum. Ben ve diğer arkadaşlarımın bunun bizim açımızdan sıkıntı yaratabileceği hususunda endişelerimiz var. Bu endişelerde haklı mıyız? Bize bir sıkıntı yaratır mı? Bir de empati yapıyorum, böyle bir şey benim başıma gelmiş ve aklanıp dönene kadar en yakın arkadaşlarım bile aramamış (Onların da geri döneceğine inanıyorum). Ne kadar anlayabilsem de aramamaları beni üzerdi sanırım.




 

Yahu sizin onlari aradiginizi kim nerden bilsin? Sucsuz olsam, sucsuzlugumu bilen arkadaslarim aramasa bir daha yuzlerine bakmazdim. Cok cekiniyorsaniz mail atin.

evrim halkasi

bir ilçede savcıyı açığa almışlar, kaymakam da ziyaretine gitmiş geçmiş olsuna. kaymakamı da almışlar ziyaretine gittiği için

fallopian

Devlet memuru değilseniz bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Şu an yapılan şey cemaatin devlet içindeki üyelerini ayıklamak. Terör örgütü davasında yargılanmıyorlar.

küheylan
1

mobil görünümden çık