ne kadar yaşanır sizce ?
düzenli olarak spora gidiyorum, biraz fazla yağım var onları eritmek istiyorum o yüzden yememeye gayret ediyorum ama arada canım çok lahmacun, dürüm falan çekiyor. napcaz :)



 

karbonhidrat vücudun en önemli enerji kaynaklarından biri. enerji yakmak için enerji alman lazım düz mantık olarak anlatırsak.

ancak karbo var karbo var. kepekli pirinç tarzı kaliteli karboları alırsan (abartmamak şartıyla, her vücudun gereksinimi farklı, bunu aşarsan kilo alırsın) sporla beraber verirsin kiloları

dannyb

Ben neredeyse hep öyle yaşıyorum günde 2 antrenmanla.

(bkz: ketojenik diyet)

arnold schwarzeneger

Karb (ve abur cubur) yemeyi bıraktım; son 4 ayda 13 kg verdim. Başka hiçbir şeyi kesmedim. Herkesten fazla et, süt, yumurta, salata, çorba yedim. Kızartma, yağlı yemekler ve alkolde bile (abartmamak şartıyla) normal miktarlarımı değiştirmedim. Zaman olmadığından hiç spor yapamadım. (daha temizi sıkılaşarak kilo vermek tabii)

Ciddi yaparsan istediğini elde eder sonra biraz yemeye başlarsın. Sadece şunu unutma: "azalttım, sadece bir kaşık tadına baktım" vs demeyeceksin. Sıfır, sıfırdır. Benim istisnam sabahları 1 dilim ekmekti. Onun dışında cidden sıfırladım, hiçbir "azcık yesen" önerisine taviz vermedim. Sıfır pilav, sıfır unlu mamul, sıfır tatlı.

507
1

mobil görünümden çık