Efendim öncelikle günaydın, sabah sabah baska derdin mi yok diyebilirsiniz fakat aklıma geldi, sorayım dedim.

Şimdi kanallar arasında gezinirken kanal d yi actım, magazin d var, biri sunuyo, bu kadın sanırım hürriyet ya da milliyette moda yazarlıgı yaptı bir ara, kadına bakıyorum, belli ki spor yapıyo, bacaklarını gösteren bir de kıyafet giymis, makyaj vs ama bu kadar emek, bu kadar caba, bu kadar hırsa ragmen bu kadın olmuyor bence bir türlü, bir albeni yok, kadınlık yok,aksine biraz zorlasa itici diycem, e peki neden böyle?

Tabi bu benim düsüncem, belki de kadın size göre olmustur, bilemem:)

 

abi yeni bişey keşfetmiş gibi yazmışsın ama zevk meselesi. yani bu dediğin kadınlara özel bi durum değil ki, tüm insanlar için geçerli.

elorelia

aynen. gülse birsel mesela. avrupa yakası'nın ilk zamanları çiroz gibiydi, sonraki yıllarda sporla falan bayağı toparladı, sürekli kısa etek giymeye başladı. fakat olmayınca olmuyor. hiç çekici gelmiyor bana.

juninho77

Vermeyince Mabut...

arnold schwarzeneger

Dişiliğin bir havası oluyor, o hava olmayınca olmuyor. Emanet gibi oluyor. "Deli kıza cilve yap demişler, gitmiş, osurmuş" gibi oluyor.

Bir kısmı yetiştirmeyle geliyor galiba bunun. Bazı anneler kız da olsa erkek de olsa çocuğunu "çocuk" olarak büyütür; bazıları kız çocuğu, erkek çocuğu olarak büyütür. Bir kısmının da aileden gördüğü işve, cilve, vb. oluyor; onları çekirdekten öğreniyor.

Sonradan öğrenenlerin de bir kısmının içinde oluyor ve ortaya çıkabiliyor, nasıl bir şeyse artık ama genelde dişi yetişmeyince sonradan dişi olmak biraz zor oluyor. Bir de gerçekten insanın içinde oluyor galiba o.

aychovsky

Bilimsel olarak nasıl açıklanıyor bilmiyorum ama insanların bir enerjilerinin, bir auralarının olduğunu düşünüyorum. Bazı insanları tanıdığımız ilk andan itibaren sevmeyiz, sevemeyiz. Bize bi kötülüğü yoktur belki ama ısınamayız. Öte yandan bazı insanlara da hiç tanımadığımız halde sempati duyarız.

İnsanları güzel, seksi, tatlı bulmamız dış görünüş kadar biraz da bu auradan kaynaklanıyor bence. Mesela bazı kadınlara bakıyorsun, çok seksi giyinmemiş ya da belki çok güzel değil ama sana inanılmaz seksi geliyor. İşte bunlar hep aura. Ne kadar güzel, bakımlı olursa olsun patlayamayan, bi türlü kendine dönüp baktıramayan kadınların auralarında bir şeyler eksik. Artık dişilik mi dersin, işve mi, karizma mı dersin bilemem.

ambrosia

O aura da sabit değil bence.Bakan kişiye göre değişiyor.Gülse Birse4l mesela üstte örnek verilmiş.Bence çok zeki ve bu yüzden de acaip seksi biri.

turkuaz

Ama şimdi bazı erkekler de o kadar vücuda, kasa, spora, vücut orantısına göre olmuyor.

Bence fiziksel özelliklerinin yanı sıra bir tutam da kiminin "hava", kiminin "albeni" olarak nitelendirdiği enerjiden lazım. Hatta belki de bu kısım daha bile önemli olabilir. Biz kadınlar mesela hep sorarız: "gül gibi çocuk o kızda ne buldu?" Baksan güzellik kriterlerinin hiçbirine uymuyor. Ama işte "şeytan tüyü".

Hepsi bir paket :)

dessy

şeytan tüyü şart.

çakıstes

bazı kadınları tamamen bitirdiniz yani: "olmayınca olmuyor abi."

for day to break
1

mobil görünümden çık