Merhabalar,

Uzun süredir İStanbul'a gelmek istiyor ailem; yok bombaydı yok darbeydi derken bir türlü gelemediler. Şimdi onları çok iyi ağırlamak; kalabalık yerlere çok girişmeden/trafiğe girmeden olabildiğince güzel bir 2 gün planlayıp gündemden de bir nebze olsun uzaklaşalım istiyorum. Evim Kağıthane/Terasevler'de, buradan ulaşımı kolay olan önerebileceğiniz yerler var mı? Ya da evde takılın ama şöyle şeyler yaparsanız ailenizle güzel bi haftasonu geçirirsiniz diyen? Hiçbir şey yapmadan bir arada olmamızla bile çok mutlu olacaklarını biliyorum gerçi ama özel olsun istiyorum bu kez:)


 

birgün çok erkenden adalar'a gidin.gün içinde çok kalabalık olacaktır ama sabah erken giderseniz bir nebze daha güzel bir zaman geçirebilirsiniz.

diğer gün tarihi yarımadayı gezin. beyazıt'tan başlayıp kapalıçarşı ve tramvay yolu boyunca çemberlitaş, sultanahmet, topkapı,ayasofya, yerebatan, gülhane ve sirkeci'yi yürüyün. gezilecek bir yığın tarihi eser var. güzel yemek yenilecek çok yer var.

dahili meddah

Miniatürk'e gidin. Pier Loti de olur bak

ötekitarafabiöğrenci

eminönünden boğaz turu yapın

azeroth

Boğaz Turu +1

Eminönü - Kapalıçarşı -Beyazıt gezintisi olabilir.

Para sorun değilse Huqqa'da nargile.

mhm

daha önceki gelişlerinde boğaz turu + miniatürk turu yapmıştık. para sorun değil de, nargileyle pek işleri yok:) manzaralı ve ulaşımı kolay yerleri tercih etmek daha efektif olacak; bu durumda pierre loti, tarihi yarımada ve civarları, bir de Balat'ı eklersem güzel olabilir. Tavsiyeler için çok teşekkürler.

aitlik eki alamayan
1

mobil görünümden çık