eğitimde ciddi açığa alınmalar, lisansı iptal edilen öğretmenler kervanına bunlara da katılır mı?
tekrar ediyorum bunlar sözde cemaaten ayrıldılar ama alakası yok. tedbili kıyafet geziyorlar.
abileri tarafından evlendirilmiş, onlar istedi diye sigarayı bırakmış, ailesini karşısına almış millitanlar. durum ciddi yani.
şikayet edeyim mi bunları, tanıyorum bir kaçını?

Kendine muhbirligi yakistiriyorsan et. Zamaninda ergenekon icin muhbirlik yapanlarin ici rahatmidir.


@pinman'ın söylediği gibi muhbirlik değil bu bence. onlar bizlerin haklarını yiyerek bir yerlere gelen insan müsveddeleri.
yıllardan beri başka insanların hakkıyla geldiği yerlere, bunların çoğu torpillerle geldiler, kpss birinciliklerinden tut belediye başkanlığına kadar. bir yerlere torpille gelen, insanların hakkını yiyerek gelen herkes ihbar edilebilir. gerçi şuanda da başka bir güruh torpille bir yerlere geliyor. ama onların da zamanı gelecek elbet. kazanan er ya da "geç" emekleriyle bir yerlere gelmeye çalışan masum insanlar oluyor.


ihbar telefon hattı açmışlardı sanki. bence et, milletin hakkını yediler yıllarca


Ya arkadaş bunların hani tabanı iyiydi de yukarıdaki "abiler" kötüydü. Anasını satayım sanki yıl 1984 yer londra. Bu kadar dünü unutmayın.
Bu kadar nefrete gerek yok bence.
Ama bunlar darbeci diyenler için, o öğretmen darbeci değil. Muhtemelen darbeyle cemaatin alakası olmadığını düşünüyor.
Kandırılmış olabilir. Safiyane düşünceleri olabilir. Bir suç işlemişse cezası neyse onu çeksin. Cadı avına dahil etneye gerek yok.
Ailesi çoluğu çocuğu var. Hak yiye yiye mi dershanede öğretmen olmuş?
Tekrar söylüyorum kimin ne suçu varsa cezasını çekmeli. Ama hukuk çerçevesinde...


az önce nette arama yaparken sonunda şunu buldum :
24. Dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, sosyal medya hesabından Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) para toplayanların ve örgüte para verenlerin ihbar edilmesi için telefon numarası verdi.
İçten şu ifadeleri kullandı:
"FETÖ'nün yurt içi ve yurt dışı kurum ve kuruluşlarını eğitim dershaneleri adı altında terör yuvalarını, finansal kaynaklarını ve yandaşlarını, yaltaklık yapan sözüm ona himmet parası verenleri ve toplayanları ihbar ediyoruz!
CUMHURBAŞKANLIĞI İHBAR HATTI:
Tel: 0090 (312) 525 55 55
Faks: 0090 (312) 525 58 31


bikaç yıl önce has adamdılar, kraldılar, şimdi terör örgütü üyesi oldular. X grupla Y grubun çıkar çatışmasından kendine bir fayda görüyorsan et, her şekilde bu olayların faturası, giren çıkan sana ise bence boşa uğraşma, vizyonunu genişlet.
"bitaraf olan bertaraf olur." diyorlar.


muhbirlik çirkin bir şey yapma


birilerinin hakları yendi ve şimdi onlar temizleniyor ya, bu yeni açılan hakları kimler yiyecek? sana bana mı gelecek yoksa hükümete yakınlığı ile bilinen temiz insanlar mı?
