Selaam, şöyle ki kardeş sınava pek çalışmadı ama çalıştım diyor ve aslında çalışsa normal şekilde daha iyi yapacaktı. Özele göndermek ve tekrar hazırlanması hakkında tereddütlerimiz var. Şunlar;

1. Şimdi bu çocuk lisede de çalışmadı sınava da çalışmadı. Hemen ilk sınavdan sonra özel okula göndermek çalışmamasını desteklemek gibi mi olur? Kendi kişisel gelişimi için çabalayarak mı bir şeyler elde etmeli (sonra bi de üniversiteyi bitiremezse filan) bi de kendi ben çalıştım olmadı çok çalıştım iddiasında. Asi biraz.
2. Sabancı nasıl bir üniversite tercihi olur? Avantajı dezavantajı, yurt dışı bağlantıları, mezunlarının iş imkanları vs veya başka üniversite öneriniz olur mu?

Sizce napmalı??

Teşekkürler.

 

Para varsa yollayın. Kapasite yoksa paraya yazık etmeyin.

İstanbul özellerde koç ve sabancıda çöpçülük olsa okunur.

shenergy

Bu kadar ince elemeye gerek yok. Ben üniversiteden önce özeldeydim sonra burnum sürtsün diye devletleri yazdırdılar daha kayıt sırasında ailem pişman oldu. Üçüncü sınıfta okulu bırak özele geç demeye başladılar. Para sıkıntısı çekmeyecekseniz yollayın. Çok büyük hedefleri olmayanlar ikinci girişte aşağı yukarı aynı puanı yapıyor.

jazzabel

sabancı ya da koça girebiliyorsa ve durumunuz da varsa kesinlikle istediği bir bölüme gönderin. boğaziçinden vs. eksiği yok. özel üniversiteye burssuz da olsa girip çok iyi kariyer yapan insanlarla dolu ortalık.

king lizard
1

mobil görünümden çık