merhabalar,

annemi aşırı derecede araba tutuyor, önümüzdeki günlerde uzun bir yol yapıcak bildiğiniz bu işe çözüm bir ilaç falan var mı?

veya bir öneriniz.

teşekkürler.

 

Metpamid

neferkitty

Anti-em vardi onceden. Hala var mi bilmiyorum.

kuehles blondes

ilaçsız çözüm olarak şunlar var: Tuzlu çubuk kraker(mideyi tutuyor), şekersiz sakız çiğnemek(algıyı açıyor), pişmemiş kuru fasulye yutmak(mideyi tutyor).

ilaçlı çzöüm: ben 2007de falan almıştım adını unuttum ama gugıldan baktım sanırım metpamid. dramamine var, emedur var ayrıca. eczanede araba tutması için ilaç istiyorum diyince verirler.

apdulera

Beni de küçükken çok tutardı. Anneme hep bi kere benzin içir bi daha tutmaz falan derlerdi şimdi aklıma geldi. Benzin içmedim ama zamanla geçti. Benzin içip düzeldiğini iddia eden çoktu ama.

petekpare

ben benzin içtim lan :( ama o zaman hem hergün servise biniyordum, hem metpamid içiyordum, bir de benzin içtim 1 çay kaşığı. hangisi faydalı oldu ya da ben mi alıştım bilmiyorum ama benzin 1 gün falan mideyi haşat ediyor.

bunlar haricinde en ön koltuğa oturmaasını tavsiye edebilirim. yola baka baka gitsin, arkalardan daha rahat olur.

vayanasinisayinseyirciler

Metmapid falan Anti-em'in yanında tıraş, ama reçeteyle satılıyor, doktora gidip yazdırması lazım. Üşenmesin, gitsin yazdırsın.

i was made for you
1

mobil görünümden çık