
Kızılay Giyim Bağış Kutularına bağışlayabilirsiniz.
Edit : şimdi biraz araştırdım da sanırım sadece İzmir'de var bu kutulardan, ancak emin olamadım. www.kizilaykonak.org.tr


instagramda temsili ücretlere satabilirsin, alan kargo parası + 5 tlye almış olur mesela, sonra o 5 tllerle mama alır sokak hayvanlarına dağıtırsın, bunu da instagramdan yayınlarsın ne güzel olur :') istifçilik çok fena üç ay içinde iki kere taşındım ikisinde de torba torba kıyafet verdim, iki ay sonra yazlık kışlık yaparken daha torbalar çıktı. içim ağlıyor bi yandan ama kullanmayacağım belli şeyleri tutmamayı başardım bu sene :')
en kötü ihtimalle çöp kutusunun yakınlarına güzel ve ağzı açık bir torbayla bırakırsanız bence sahibini bulur.


kadın koordinasyon merkezi
444 00 93 ara bağışlamak istiyorum de


Guneydoguda bir ildeyim arkadaslar. Burda kiz yurdu disinda topluca verebilecegim bir yer yok. Oraya goturmek icin de arabamiz yok.
@freya yikayip utuleyip gondermek lazim onu da degil mi? Ceketler falan kuru temizleme gerekir o zaman. Offf patladi bunlar elimde :) Sokak hayvanlari icin mama fikri cok guzel bu arada.


beyaz masa'yı arayabilirsin. gelip alıyorlar.


ben hepsini askılara koyup çöpün tutamağına asmıştım.


Lokman Hekim Vakfı ile çalışıyoruz biz. Şirkette belli noktalarda "iyiliğe dönüştür" kolileri var. herkes kıyafetlerini atıyor kolilere. doldukça vakfa gönderiyoruz. İhtiyaç sahiplerine veriyorlar. dilersen Lokman Hekim Vakfına gönderebilirsin.


benim de aynı şekilde giymediğim iyi durumda ve bazıları da hiç giyilmemiş kıyafetlerim için ne yapacağımı bilmiyorum bu başlığı takip edeceğim .
