bir kurumda staj yapıyorum. her cuma sunum yapıyoruz.

ancak ben çok salakça bir şekilde o hafta tembellik yaptım ve yapmam gerekeni zamanında yetiştiremedim. bunun üzerine benden sorumlu olan hoca (haklı olarak) bu arkadaşın yanında bana çekişti.

olay burada başlıyor. buraya kadar bana karşı çok kibar olan bu arkadaş beni sürekli ezmeye başladı. üstelik alakasız konularda. ben de o eziklikle bir karşılık veremedim. şimdi çok pişmanım. yarından itibaren en ufak bir ezme girişiminde karşılık vereceğim. gardımı aldım.

demek istediğim bütün insanlar mı böyle? arkadaşın bir zayıflığını/başarısızlığını gördüğünde hemen ezmeye mi başlamalı? siz de mi öylesiniz?

 

Demek ki dürüst arkadaş değilmiş, her insan öyle değil tabi ki de önemli olan burada arkadaşına çok fazla güvenmeyecek olman. Arada yüzleri çıkar insanlarin ortaya.

fikrimuhim

Herkes oyle degil bence

engiribord

ben olsam "he" der geçerim. bir şey sorarsa da tersler ya da takmam. çünkü hırs yapıp kendimi yorduğuma değmez. salak salak konuşan herkese cevap vermeye kalksak piiiii öyle hayat geçmez. özellikle bu coğrafyada.

pokemonk

bizi üzecek insanların en başında beklemediklerimiz ve sevdiklerimiz geliyor. ben ezmem ama sevip saydığım biriyse ezse de sesimi çıkarmam (niyetine göre)

rakicandir
1

mobil görünümden çık