www.eksiduyuru.com

şu duyuruyu görünce aklıma geldi. eskiden daha koyuydu şimdi değil. bu değişikliğin bi sebebi var mı yenileri daha mı iyi kamufle ediyor. nedir mantığı.


 

tamamen fikirlerimi belirtiyorum.

öncelikle koyu renk güneşi daha çok emecektir ve güneş altında çalışan askere iyi gelecektir açık renk. bunun dışında, terör genellikle güneydoğuda. bölgede koyu renkli yağmur ormanları yok sonuçta. karasal iklim söz konusu ve açık renk hakim. kamufle etme açısından da daha mantıklı.

prodeq

bir iki yıla kadar yeniden değişecek. Çıplak gözün yanı sıra uydu takibini de güçleştiren renklere geçiyoruz. Kumaş teknolojisi de değişiyor, ince, hızlı kuruyan vs. diz, dirsek bölgelerine ped koyuyorlar.

Mermiye dayanıklı yanmaz özellikli kumaş üretildiği açıklanmıştı ama son durum nedir bilmiyorum.

Şuradan kamuflaj desenlerinin listelerinin görebilirsiniz
Yeniden değişecek. Çıplak gözün yanı sıra uydu takibini de güçleştiren renklere geçiyoruz. Kumaş teknolojisi de değişiyor, ince, hızlı kuruyan vs. diz, dirsek bölgelerine ped koyuyorlar.

Mermiye dayanıklı yanmaz özellikli kumaş üretildiği açıklanmıştı ama son durum nedir bilmiyorum.

Şuradan kamuflaj desenlerinin listelerinin görebilirsiniz:
en.wikipedia.org

Şurada da şimdiye kadar kullandığımız kamuflaj ve özellikleri var:
camopedia.org

ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar
1

mobil görünümden çık