[q]
(4) 

Anneye cep telefonu

ilkot #1099745
Merhaba,

Anneme cep telefonu alacağım doğum gününde, yalnız büyük ekran bir şey istiyor, ben de iphone5 var ve onun ufak olduğu görüşünde.

böyle fiyat performansı iyi koca ekranlı bir öneriniz var mı?

teşekkürler şimdiden

 

zenfone max, 5.5 inch, beyaz. bu ekrandan fazlası zarar.

www.istanbulbilisim.com.tr

tosiba

anneme anneler gününde aldım gayet iyi bir telefon. büyükte.

www.epey.com

xu

samsung j7

yeteramadenedimherseyi

kesinlikle general mobile'a ve samsung'a bulaşılmasını önermem.

gm'nin kalitesi ortada. ben hiç beğenmiyorum. taklit tasarımları vs. android one için değmez.

samsung'un android ekosisteminde uzun süreli stabil bir telefon olduğuna inanmiyorum. ha bakın note serisi uzun yıllar gidebilir, s serisi de keza öyle. ama diğer uygun fiyatlı olsun diye sağı solu kırpılmış modeller güven vermiyor. bunları da dikkate alın.

asus fiyat/performans odaklı bir şirket mobil pazarda. son telefonu zenfone 3'de fiyatları uçurdular ama 2'ye kadar bu iş f/p üzerinden yürüdü. dünyada da çok tutuldu. ben de kullanıyorum, güncellemeleri vs. gayet iyi. telefonda herhangi bir stabilite, performans problemi yok. zenfone'umu ben 630 liraya almıştım, 1300-1400 veren insanların telefonlarıyla çok rahat yarışıyor.

tosiba
1

mobil görünümden çık