merhabalar,
bebek sahili dışında istanbulda koşulacak nereler var, hatta orası da çok düz bir yer değil bence. böyle sadece koşu için bildiğiniz bir parkur falan var mı?

bir de düzenli koşu yapanlar varsa hangi saat aralıklarında en rahat oluyor?

 

Ulaşım sıkıntı olmayacaksa Belgrad'ı tavsiye ederim. Parkuru çok güzel, gecen hafta yürüyüş için gitmiştim keyifli oluyor.

Caddebostan sahili var onun dışında. Parkur var yine.

rabbititus

sarıyer belgrad ormanı tarafında neşet suyu mesire alanı var. onun içerisinde 6km uzunluğunda bir parkur var. bir kere yürümek için gitmiştim gayet iyi görünüyor koşmak için.

şurada biri detaylı bilgi vermiş: daron.yondem.com

bir de mesire alanına giriş için para alıyorlar diye hatırlıyorum, onu araştırmanızda fayda olabilir.

antipodes

belgrad, caddesbostan sahil, maltepe sahil

eindaclub

Macka parkinin parkuru kosu icin cok guzel, egim farki da oldugu icin iyi antrenman yapiliyor. Yalniz toprak zemin.

neferkitty

akatlarda bir futbol sahasi var. cilekli spor tesisi. orda izin isteyip kenardan kenardan kosabilirsin. ben konusmustum, sabahlari erken gelirsen zaten direkt acik kosuculara. aksam da futbol antrenmani varsa izin isteyip gene kosarsin dediler.

jimicik

nike run kosu grubu var, her carsamba aksam saati istinye'deki enka'da antrenman yapiyorlar. 400m tartan zeminli bir antrenman sahasi var orda. giris de serbestmis. ben uyelik gerekiyor saniyordum. nike run'a uyelik de ucretsiz. cok profesyoneller ayrica. bebek sahilde betonda olta igneleriyle, insanlarla savasarak kosmaktan cok cok iyi.

jimicik
1

mobil görünümden çık