Merhaba arkadaşlar 755 44 44 nolu telefondan mesaj almış bir kahveci abimiz ve yanıma geldi mesajda 250 kontorpuan kazandığı ve bir saat(kol saati) yazıyordu, kazandığı ve o numarayı aramamızı hizmetin tamamen ücretsiz olduğunu söyleyen bir mesaj vardı. aradık ve abiden kredi kart ın ön yüzü ve arka yüzündeki numaraları istediler verdik bu numara türkcell e ait bir numara olduğu için güvenilir olduğunu inanarak karttan kontor yuklemek adına neyse 1o dk geçmedi ve bankadan bir telefon geldi kartın kopyalandığını ve bu sebeple bloke edildiğine dair türkcell müşteri hizmetleri ilgilenmedi böyle birşey varsa savcılığa verin vs dediler aynı numarayı tekrar aradım ve durumu izah ettim onlarda bunun imkansız olacagını söylediler her aramada farklı bir temsilci çıktığı için ayrıntılı olarak anlatmamıza rağmen inadına hala böyle birşeyin olmayacağından söz ettiler bahsettiğim insan ın kart limiti zaten 300.00lik kadar durumu pek fazla yok ama bayram üzeri mağdur kaldı ve kartın bloke olması sebebiyle karttan para çekımı gerçekleşmemiş fakat baya can sıkıcı bir olay resmi bir kurumun böyle birşey yapması söz konusu olamaz ama bir mağdurluk durum söz konusu bu abimizde savcılığa dilekçe vereceğini ve dava açacağını söyluyor burdan hukukçu arkadaşların yardımlarını konu hakkındaki fikirlerini almak istiyorum ortada bir yanlışlık söz konusu ya bankadan yada türkcellden kaynaklanan bir yanlışlık ama ortada da mağdur bir insan söz konusu böyle bir dava açılmış olsa sonuçlar ne olur böyle bir sorunla da daha önce karsılasmıs bır arkadas varsa engin bilgillerin paylaşırsa mutlu olacağım.




 

işin hukuki boyutunu bilemiyorum ama birkaç yazılım ve servis sayesinde isteyen istediği numaradan arayabilir, mesaj atabilir, aranabilir durumda. numaranın turkcell e ait olduğunu pek sanmıyorum.

metox

size her bişi kazandınız bizi arayın diyene kredi kartı bilgilerinizi vermeniz de güzelmiş.
pardon, numara neydi sizin? :)

vejeteryan vampir

bi tek sizin başınıza gelmemiş.numarayı gugıl yapınca bin tane başlık cıkıyo sizinkiyle benzer.mesela bi tanesini okudum.ses kaydı yapmadıkları için madur kişi kanıtlayamamış sanırım bu dolandırıcılığı.ayrıca Turkcell ile alakası yokmuş kesinlikle bunların.bence hiç vakit kaybetmeden savcılığa basvursun kahveci abi.nolursa olsun denesin yazık diil mi busuru insan aynı seyden madur.enazından bu dolandırıcılıktan temizlenmiş olur belki ortalık..

not: vejeteryan vampir beni sabah sabah cok güldürdün Allah da seni güldürsün :)

saleen

merhaba;
Speak Kontör Hattı olarak projemizi Turkcell ile birlikte yürütmekteyiz. Kartın kopyalanması gibi bir durum sözkonusu değildir. Sistemimiz son derece güvenli bir altyapıya sahiptir. Aynı gün içerisinde yapılan başka bir alışveriş varsa araştırılmasını rica ederiz. Her türlü sorununuzla ilgili 755 44 44 ü arayarak yada www.speak.com.tr sayfasından şikayetlerinizi bize iletebilirsiniz.
Saygılarımızla.
SPEAK KONTÖR HATTI

speak

speak TL Yükleme Hattı, Turkcell Hazır Kart ve Muhabbet Hattı sahiplerinin her yerden, en kolay ve en hızlı TL yüklemelerini sağlayan Turkcell’in çözüm ortağıdır.


speak TL Yükleme Hattı'nın çok özel üyelik avantajlarından yararlanmak için, Turkcell hatlı telefonunuzdan ücretsiz olarak 755 44 44'ü arayarak üye olabilirsiniz.


Üyelik işleminiz tamamlandığında, yüklediğiniz her TL paketi karşılığında KonbaraPuan kazanır, kampanya ve çekilişlere katılma şansı elde edersiniz.


Üstelik üye olan müşterilerimize anında 3 gün boyunca kullanabilecekleri 36 TL ve ilk 3 TL paketi yükleyişlerinde 12 TL'lik Turkcell'lilerle konuşma süresi hediye!


Ayrıntılı bilgi için ücretsiz olarak Turkcell hatlı numaranızdan 755 44 44 speak TL Yükleme Hattı’nı arayabilirsiniz.


speak TL Yükleme Hattı’na üye olun, size özel avantajları yakalayın!

7554444 speak

Değerli Müşterilerimiz ;
Şikayet ve önerileriniz için www.tlyuklemehatti.com adresinden veya 755 44 44 numaralı TL Yükleme Hattı’ndan da bize ulaşabilirsiniz.

Müşteri talebiniz tarafımıza ulaştığında; Müşteri memnuniyeti esas alan bir görüşme yapılarak, Müşteri memnuniyetinin sağlanması için çalışılacaktır.


Saygılarımızla,

Speak TL Yükleme Hattı”
ELİF ÖZCAN

7554444 speak

speak TL Yükleme Hattı nedir?
speak TL Yükleme Hattı, siz Turkcell Hazır Kart ve Muhabbet Hat kullanıcılarının, 755 44 44 numaralı TL yükleme hattını arayarak hızlı ve rahat yolla TL paketi yüklemenizi sağlayan Turkcell'in yetkilendirdiği özel bir servistir. speak TL Yükleme Hattı'nı ilk arayışınızdan itibaren TL paketlerinizi, kendi telefonunuza ve yakınlarınızın telefonlarına istediğiniz zaman, istediğiniz miktarda yükleyebilirsiniz.

speak TL Yükleme Hattı’ndan kimler faydalanabilir?
Kredi kartı sahibi tüm Hazır Kart ve Muhabbet Kart kullanıcıları speak TL Yükleme Hattı’nı arayıp, isterlerse üye olarak, isterlerse de üye olmadan TL paketi yükleyebilirler.

speak TL Yükleme Hattı’nın telefon numarası nedir?
speak TL Yükleme Hattı'nın telefon numarası 755 44 44'tür. Bu hattı tüm Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Hat numaralarından ön kod tuşlamadan ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

speak TL Yükleme Hattı'nı aramak ücretli mi? TL paketim bittiğinde speak TL Yükleme Hattı'na nasıl ulaşabilirim?
TL paketiniz olmasa da speak TL Yükleme Hattı'na ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Sadece kendi telefon numarama mı TL paketi yükletebilirim?
speak TL Yükleme Hattı'nı arayarak dilediğiniz Hazır Kart veya Muhabbet Hat numarasına TL paketi yükleyebilirsiniz.

Kişisel bilgilerim, özellikle de kredi kartı bilgilerim güvende mi?
Verdiğiniz kredi kartı ve telefon numarası bilgileri sistemde eşleştirilmektedir. Dolayısıyla verdiğiniz kredi kartı bilgileri ancak onaylanan numaralara yükleme için kullanılabilir. Sisteme dışarıdan müdahale olamaz. Kredi kartınıza ilişkin tüm bilgiler uluslararası Visa ve Mastercard PCI-DSS standartlarına uygun olarak saklanmaktadır. Kendi telefonunuzdan farklı bir telefon numarasına TL paketi satın alabilmeniz için öncelikle 755 44 44'ü arayıp güvenlik kontrolünden geçerek bu yeni telefon numaranızı kaydınıza ekletmeniz gereklidir.

Kayıt olmadan TL paketi alabilir miyim?
755 44 44'ü ilk arayışınızda çağrı merkezinden kayıt işleminizi kısa sürede tamamlayabilir ve TL paketi alabilirsiniz.

Kayıt işlemi ücretli mi?
Kayıt işlemi ücretsizdir. Kayıt işlemini tamamladıktan hemen sonra TL paketi yükleyebilirsiniz.

Üyelik işlemi ücretli mi?
Üyelik işlemi ücretlidir. Üyelik işlemini aktif hale getirdiğinizde, her yüklemeden KonbaraPuan kazanabilir, yıl içerisinde sıklıkla yapılan kampanya ve çekilişlerimize ücretsiz katılma şansı elde edebilirsiniz. Detaylı bilgi için 755 44 44'ü arayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?
Kredi Kartı numaranız dışında diğer bütün bilgilerinizi 755 44 44 speak TL Yükleme Hattı'nı arayarak müşteri temsilcilerimiz aracılığıyla değiştirebilirsiniz.

speak TL Yükleme Hattı'ndan TL paketi aldığımda Hazır Kart promosyonlarından ve avantajlarından da yararlanabiliyor muyum?
speak TL Yükleme Hattı'ndan TL paketi yüklediğinizde, Hazır Kart promosyon ve avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca speak TL Yükleme Hattı'nın yıl içerisinde sıklıkla düzenlediği kampanya ve çekilişlere de ücretsiz katılma şansı elde edebilirsiniz.

Başkası benim bilgilerimi kullanarak TL paketi yükletebilir mi?
Kayıt bilgilerinizi başkasına vermediğiniz sürece, sizin dışınızda kimse bu bilgileri kullanarak TL paketi yükletemez.

Hangi Kredi kartları ile işlem yapabilirim?
Yurtiçi ve yurtdışı tüm American Express (Amex), Visa ve Mastercard logolu kartlarla işlem yapabilirsiniz.

Maestro ve Electron logolu banka kartları ile işlem yapabilir miyim?
Hayır, güvenliğiniz nedeniyle sadece kredi kartı özelliği taşıyan kartlarla işlem yapabilirsiniz.

Sabit hatlardan ve yurtdışından size nasıl ulaşabilirim?
Sabit hat aramalarınızda 0532 755 44 44, yurtdışından gerçekleştirdiğiniz aramalarınızda ise +90 532 755 44 44’ü tuşlayarak speak TL Yükleme Hattı'na ulaşabilirsiniz.

speak Kontör Hattı neden speak TL Yükleme Hattı’na dönüştü?
Tüm mobil operatörler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu’nun aldığı kararla 1 Nisan’dan itibaren kontör yerine Türk Lirası’na dayalı ücretlendirme sistemi ile hizmet vermeye başlamıştır. speak Kontör Hattı Turkcell'in yetkilendirdiği özel bir servis olması nedeniyle bu değişikliğe uyum sağlamıştır. Bu nedenle, speak TL Yükleme Hattı kurulmuştur. speak TL Yükleme Hattı bu yeni dünyada TL paketi yüklemelerinizde sizlere daha fazla avantaj, kolaylık ve rahatlık sağlayacaktır .

7554444 speak

Değerli Müşterilerimiz ;
Şikayet ve önerileriniz için www.tlyuklemehatti.com adresinden veya 755 44 44 numaralı TL Yükleme Hattı’ndan da bize ulaşabilirsiniz.

Müşteri talebiniz tarafımıza ulaştığında; Müşteri memnuniyeti esas alan bir görüşme yapılarak, Müşteri memnuniyetinin sağlanması için çalışılacaktır.


Saygılarımızla,

Speak TL Yükleme Hattı”
ELİF ÖZCAN

7554444 speak
1

mobil görünümden çık