banu güven yıllar önce ntv'de çalışıyorken Türkiye'ye gelen ünlü bir rockçıyla söyleşi yapmış ve bu söyleşi canlı yayımlanmıştı. banu adama canlı yayında psikolojik şiddet uyguladığı için adam yemin billah ben iyi bir adamım tavrı içindeydi. Garibim belki de yabancı bir ülkede bu saldırıya maruz kaldığı için kalkıp gidemedi. (İsrail'de büyükelçimize yapılan alçak koltuk krizinin benzeri diyelim.) Tavrı algılamamış olabilirsiniz ama rockçının ismini hatırlayanınız var mı?

Bahsettiğim müzisyen orta yaşın üzerinde bir dünya starıydı fakat ben konuyla ilgili olmadığım için anımsayamıyorum. Sizin anlayacağınız kıyıda köşede kalmış küçük bir gurubun solistinden bahsetmiyorum.


 

James Hetfield?

google'dan NTV linkleri çıkıyor ama sayfa yok. Şu galiba: www.facebook.com

kobuzchu kiz

Yok Metallica değildi. Hatta adamın tarzından da belli olduğu üzere ve hatırlayabildiğim kadarıyla "soft rockçı" olması gerekiyor.

neotunc

Chris Cornell?

brillant comme une larme

Bu da değil ayrıca zaten bu adam soft rock yapmaz ki. Benim bahsettiğim müzisyen bundan biraz daha olgundu.

neotunc

Bu mu?

www.vidivodo.com

damdanakan

İyi tahmin olabilir beli çift söyleşi yapılmıştır çünkü gördüğünüz üzere bu söyleşi banu'nun hayranlığından ve saygılı uslu kız tavrından ibaret.

Benim hatırladığım rockçı Santana kadar kilolu değildi. Diye hatırlıyorum... Ayrıca kesin olarak hatırladığım söyleşinin televizyon stüdyosunda yapıldığıydı. Sanırım haber bültenine eklenmiş bir söyleşi olabilir çünkü önlerinde masa vardı.

neotunc

banu guven deep purple'la da bi soylesi yapmisti konser oncesi. detaylari hatirlayamadim.

feedback

Kanalın sitesinde Deep Purple'ın 2009 yılında kaydedilmiş konser öncesi videosunu buldum fakat ikinci gelişlerine ait: www.ntv.com.tr

İlk gelişleri 2006'daymış ve o söyleşiye ait videoyu an itibariyle bulabilmiş değilim. Sanırım aradığım kayıt bu olabilir ama eğer buysa yaşananlar pek hoş olmadığı için kanalın kendi sitesine öldürsen koymazlar. Diğer video sitelerine bakacağım. Bu tarihli bir söyleşi videosunun bulunabilme olasılığı da pek yüksek değil açıkçası.

neotunc
1

mobil görünümden çık