www.youtube.com
bu herif bunu lena'ya da yapmıştı.

kızın rızası olmadan şakkadanak öpüyor. tamam şaka yapıyor, niyeti o değil belki ama yine de hoş değil. sizce de bu taciz değil midir?

teşekkürler

 

kadın rahatsız olmamış ki, gülüyor gayet. mutlu olmuş. kadının tavrı "hoş değil" deseydi taciz derdim, ama öyle bir tavrı yok.

whimsical

Değildir, cinsel tacizde vücut dokunulmazlığı ihlal edilmez yani bedene temas olmaz.

Cinsel saldırı suçunda vücut dokunulmazlığı ihlal edilir yani vücuda şehvet içeren şekilde temas olur. Kadın şikayetçi olursa cinsel saldırı suçudur, olmazsa değildir. Kadının şikayetçi olması da durumu espri veya şakalaşma olarak değerlendirip degerlendirmemesine bağlıdır. Bu da ister adamına göredir ister değildir. Bunu tartışmak kadının kendisinden başka kimseye düşmez.

kaymaktutmayansicaksut

Rıza varsa değildir.

Cursed Chico

kadının rahatsız olup olmayacağını bilmeden, rızasını almadan yaptığı için sormuştum

sırtçantalı

taciz, tabi ki. rızası olmadan opuyor, sokakta yoldan giden bir kızı sak diye aniden dudağından öpmekten farkı yok. bu durumda da "hoşuna gitmiş olabilir, dolayısıyla taciz olmayabilir " mi diyeceğiz ?

scars dont fade

adam bunu daha önce de yaptıysa markası gibi bir şey olmuş tv de her gördüğünüze inanmayın.

Ufuk

Kaymak'ın dediğine göre (nedense hemen birilerini antagonize etme ihtiyacı duymuş, anında), bu davranışın suç olup olmayacağını yapmadan bilemiyoruz (çünkü rahatsız olsam dese de öptükten sonra rahatsız oldum derse yine taciz olacak).

Böyle abuk subuk suç tanımı mı olur?

Bu mesajı da hemen kadın düşmanlığı olarak algılayıp klavyeye sarılacaklara: bu tarz meseleler öyle geçiştirilebilecek şeyler değil. Trip yaparak tanımı yapılacak şeyler hiç değil.

Adramelekhh

Pek tacize benzemiyor. Üstelik direkt taciz diyebilmek için çok yetersiz bilgi var. Aralarındaki ilişkiyi nerden bileceksiniz? Her şeyden tahrik olan arap gibisiniz. Adam topuklu ayakkabıyı, kadınların pazarda salatalık patlıcan seçmesini yasaklıyor.

bigbadabum

disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek isirmaz. / by an anotolian comar

mayeskuel

bu gavatı oldum olası sevmem.

eksimeksi
1

mobil görünümden çık