cloud.camper.com

mesela burada iki delik atlanmış. bu şekilde tabii ki rahat yapmak: i.hizliresim.com

ancak fotoğrafta tekli gidilmiş. nasıl başarmışlar lan? gerizekalıyım galiba.

ya da ayakkabı bağlanmayacak mı yani?

 

Camper'ların bazı modelleri böyle. Bağlama olmuyor, bağcıklar lastikli oluyor, tekli gidiyor, ayağını geçiriyorsun sadece. Şu aşağıdaki modelden daha rahat anlarsın. Bunların düğümlü başlangıcı senin modelde içeriden verilmiş:

www.camper.com

shadowcat

evet var o modellerden bir tane bende ama şimdiki öyle değil, normal.

soso

tek delik atlayarak sadece mesela sağ taraftaki ipi kullanacaksın. tek taraftaki ipi dolamayla oluyor bu. sol taraftaki ipi de direkt en yukardaki sağ delikten geçireceksin. iplerin ucunu yakkabının içinde bıraktıkları için belli olmamış ama aslında sol alt delikten sağ ust deliğe giden bi ip var. bunu görüntüsü güzel gözüksün diye tamamlamamışlar.

söyle bi görseli var daha açıklayıcı: www.sporyapiyoruz.com resimdeki ikinci bağlama şekli

olutaklidi

Tamam, normal bağcığı da gönderdiğim modeldeki gibi an alt delikte düğüm içte kalacak şekilde geçirip tekli olarak yukarıdan çıkarabilirsin. Bağlama olmaz bollaştırıp daraltarak giyip çıkarabilirsin. Bu gönderdiğin modelde öyle yapmışlar. Ben mi soruyu anlamadım acaba?

shadowcat

neden bağlama olmayacağını anlamadım ama ikiniz de aynı şeyi diyorsunuz sanırım.
edit: düğüm olayını atlamışım ya, gönderdiğin link açılmamıştı bir türlü de şimdi açılınca gördüm.

neyse olutaklidi'nin dediği şekilde yaptım: i.hizliresim.com

soso

Anlatıyorum az önce yaptım. Üstteki iki deliği boş bırak önce.O sağ taraftaki ipi soldan çapraz geçirmişsin ya çıkar onu. Sonra altta kalan ipi yani sağ taraftaki ipi yine sağ tarafın boş deliğine alttan sok. Sol taraftaki ipi sol tarafın boş deliğinden alttan sok. Umarım anlatabilmişimdir.

uyusam iyi olur
1

mobil görünümden çık