Daha bitmedi oncelikle kiyafet dudak tonunu girecegim daha eksikleri var ama nasil duruyor? Emmy Rossum'u çizdim.


i.hizliresim.com

 

gözleri yüzüne göre küçük olmuş, alnı biraz daha dar olsa sanki;

ama eline sağlık çizgilerin güzel, bitmiş halini de eklersin umarım..

redeath

olmamış, alın ve yanaklar çok büyük olmus

scars dont fade

Valla resimden çok anlayan biri değilim ama fotoğraf ile resim arasında fark var sanki.
Gözlerde olabilir.

etna

Fotokopi cekmiyorum ki resim yapiyorum elbet hata payi olacak ustelik ilk buyuk portre cizim denenem, ilk defa portre cizdim diyebilirim, ikincisi daha iyi olur, alni daraltip gozleri biraz daha buyutecegim tesekkur ederim yorumlar icin.

le fantome de l opera

bence gayet güzel olmuş. ben cin ali çizemiyorum.

yue

gayet başarılı hacı.

seyduna6687

Yuze shade vereceksin degil mi? Saclara da silgi ile girersen harika bir sey cikarabilirsin.

stavro

@stavro tabii ki vereceğim (-:

le fantome de l opera

bu bitmiş hali değil sanırım.
dudak kenarları, çene, alın, yanaklar gibi yüzün derinlik barındıran bölgelerinde gölge çalışmalısın.
aynı şey burun için de geçerli.

ek: saç çizgisi çok yapay geldi gözüme. biraz daha düzensiz olabilir, doğallık katar. fotoğraf küçük seçemiyorum, eğer fotoğrafta da bu şekildeysa, bu eleştiriyi göz ardı edebilirsin.

battal gemalmaz

Gölgelendikten sonra da görmek lazım, ama buraya kadarki hali güzel. İşini kolaylaştırması için ilk potrelerini yüzünde kırışıklık gibi detaylar olan yaşlı fotoğraflarından, ya da sakallı adamlardan falan seçebilirsin. Yüz pürüzsüz olunca çizilecek detay olmuyor, resim boş kalıyor. Onu doldurmak ya da yüz hatlarını verebilmek için de gölgeye giriliyor ve bu gölge işleri zorlaştırabiliyor. Gözlük, sakal, kırışıklık, yüz ifadesi gibi daha net ayrıntılar olursa işin kolaylaşır.

long live rock n roll

proportion calis. fotografi gridlemis ama resimde onu takip etmemissin. teknigini mükemmellestirsen dahi, oranlari bozdugun sürece, bakani rahatsiz eder.

bunu demekle beraber, portre bence zordur. mimari severim cok iyi olmadigimdan. devam et, progression videolari arat, cizmeye basladiklarinda ne imis resimle ugrasanlar, ne olmuslar, görüp motivasyon kazanirsin. baslangicsa fena degil diyor, ama dediklerime aban diyorum.

wiillii
1

mobil görünümden çık