Merhaba. Daha önce bana ait olan bir domaini zamanında yenilemeyi unuttuğum için başka bir domain şirketi satın almış ve satışa koymuş. Domain isim-soyisim şeklinde. Bu domaini geri almak istiyorum ve yarın tescil tarihi sona eriyor. www.SnapeNames.com'dan sorgulama yaptığımda aynı alan adının bana ait olan ve aktif durumdaki .net uzantılı versiyonunda backorder hakkı görünüyorken almak istediğim domainde bu çıkmıyor, doğrudan 2bin küsür dolarlık satın alma opsiyonu çıkıyor. Bu domainimi nasıl geri alabilirim hele bi yardım edin. SnapeNames'te hesap oluşturdum ve domaini almak için pusudayım. Lütfen yardımcı olun




 

yenilenmediği için boşa çıkan domainlerin alınma ihtimali yüksek. (tekrar sana satmak için) eğer yarın adamların aldığı domain aynı senden aldıkları gibi boşa çıkıyorsa çıktıktan sonra 1-2 ay beklemek zorundasın diye biliyorum.

"Bu domaini geri almak istiyorum ve yarın tescil tarihi sona eriyor." demişsin ona göre cevapladım.

pusuya yat genç kurt. 2 bin dolar verme.

freetakilir

2bin dolar veremem zaten.. benim aklıma takılan şey, daha süresi devam eden benim diğer domainlerime backorder verilebilirken geri almak istediğim domainde niye backorder çıkmıyor?

yankee jumping
1

mobil görünümden çık