Merhaba ey bilgisayar cenerasyonu,
Eşle dostla muhabbet için skype'ı kullanmaya başlayalı beri aklımızdaki soru şu? Görüntümüzü daha net (hareket edince ekranda iz bırakmadan- blur'meyen) iletecek bir kamera var mıdır?
Soruşturduğumuzda bunun bağlantı ağı ile de alakalı olduğu söylendi. Biz de Amerika'daki kuzenin görüntüsünün tertemiz gelişini acaba buna mı bağlamalı diye düşündük (kendisine hali hazırda kamerasının modelini soramadık).
Ama bir taraftan da bize 200 küsur liralık bir kamera gösterip, "bunu alın ne kayma olur ne akma" diyen dükkan temsilcileri ile de karşılaştık.
nedir doğrusu eğrisi? sizin kullandığınız ve temiz görüntü yollayan hesaplı kameralar var mı?

 

10 milyar adet farklı cam kullanmış biri olarak.hassktiir.tam cümlenin devamını getirecekken adını unuttum.feci mala bağladım.heh 30 sn düşündükten sonra aklıma geldi..inca al hacı.30 yetale mi ney fiyatı..teknosalardan birine git insana benzeyen elemanlardan birini seç ve kamerayı denemesini rica et hatta yalvar:) görüntüye bak senide tatmin ederse satın al.

tyketto

Logitech tavsiye ederim. Özellikle ses ve görüntü konusunda mükemmeller. A4tech, Inca vs. gibi alt segment ürünlere bulaşmayın hiç.

kovse

a4 pk635 var bir tane 25-30 lira civari. simdiye kadar bir sıkıntısını cekmedik.

atmacaged

@atmacaged gibi bendede a4tech pk635 var. gayet memnunum. bir tek tavsiyem olacak bu model ile ilgili; mikrofonlusunu al. (a4tech pk635m)

adslbasvur.net

yaseka

üstünde 5 megapiksel falan yazanları alma. yazılım hilesi o. logitech iyidir herhalde.

hububrad

iyisi kötüsü olur olmaz mı hiç? bağlantı hızıyla bi yere kadar. 200 liralık o kameralar canavar gibiler. sıfır ışıkta bile hayvan gibi görüntünü veriyor. ne donma ne takılma. tamamen doğrudur. özelliklerinde zaten belirtiyor. kare hızı/sn gibilerinden.

bore
1

mobil görünümden çık