Az önce Robin'i severken fark ettim, sol yanağında ortalama bir bilye büyüklüğü kadar şişlik var. Dokununca bir acı belirtisi göstermedi ancak, hafif bastırdığımda acıdığını anladım. Günün önceki saatlerinde onu uykuda yakalayınca yine sevmiştim, muhtemelen yine aynı yerinden de sevdim ama böyle bir şişlik hissetmemiştim, belki de yine vardı ama ben fark etmemiş olabilirim. Ev teras katı olduğu için bizimkisi arada dışarı çıkıp çatılarda Robinlik yapıyor, düşüp bir yere çarpmış ve akabinde şişmiş de olabilir belki de ama bunun farklı ve tehlikeli bir sebebi olabilir mi, onu merak ettim. Baba yüreği, insan endişeleniyor. Bilgilendirip su serperseniz sevinirim.




 

dışarıda yara bere yoksa dişiyle ilgili bir durum olabilir, aşırı tehlikeli değil ama evlat sahibisiniz, bir hekime danışın bence.

evde liyakat kalmamis

Ari sokmus olmasin?

encrypted-tbn2.gstatic.com

neferkitty

Valla mümkündür. Ancak şişliğin bugün içersinde geçtiğimiz bir kaç saat içersinde oluştuğuna nerdeyse eminim, çünkü Robin'e bakınca anlaşılıyor bir tarafının diğer tarafından daha şişik olduğu. Yeter ki ciddi bir şey olmasın da, ona bir şey olursa kafayı yerim, şu anda da veterinere gidecek para olmayınca insan diken üstünde hissediyor ciddi bi'şeyse diye.

lynch lynch

Ari sokmasi ciddi olabiliyor bence veterinere mutlaka danisin

neferkitty

neferkitty +1

şapşiko
1

mobil görünümden çık