Normalde kolay zayıflayabiliyorum ama ramazanda işler karışıyor. İftarda çok yükleniyorum ve bunu durduramıyorum. e malum sahurda yiyip yatıyoruz. Var mıdır bir yöntemi? Spor yapmaya vakitte kalmıyor. Evde ip atlamaya başlayacağım muhtemelen. 1 kilo almışım şimdiden.




 

Ben her ramazan ayında 5 kilo veriyorum.

İftarda, ekmeksiz çorba ve ana yemek yiyiyorum sadece. 2 saat sonra da varsa meyve.

Sahurda da bildiğin kahvaltılık şeyler yiyiyorum. Yumurta, peynir, domates, salatalık fln. Çok nadir yapıyorum sahuru zira haftanın 5 günü iftardan iftara yiyiyorum sadece.

Ve hiç spor yapmıyorum. Ayrıca programcı olduğum için bütün gün oturmama rağmen veriyorum bu 5 kiloyu.

Bence senin sorunun metabolizma hızı ve iftarda yediğin şeyler.

Tavsiyem bir gün sahur yapmadan oruç tutmayı dene. Başarabilirsen devam et.

winston insani

İftarda kendini biraz frenlesen zayıflarsın aslında. orucu açıp çorbayı içtikten sonra namazı kıl, 10-15 dk ara ver. kullanıyosan bi tane sigara iç, iştah biraz kesiliyor. sonra devam edersin ama fazla yemezsin. ben böyle yapıyorum ve her ramazan 5-6 kilo mutlaka gidiyor.

animalman

az yiyerek.

Nox

Her ramazanda mutlaka alıyorum. Geçen ramazan biraz frenledim kendimi sadece kilomu koruyabildim. İftarda yüklenmesem çözülecek gibi.

six packsiz

www.youtube.com

arnold schwarzeneger

Ben de bunun çaresini bulmaya çalışıyorum. İftar sahur arası çok kısa olduğu için spor çok zor. Olay iftar ve sahurda abanmamaktan geçiyor, başka çare yok. Çorbayı içtikten sonra namaz kılmak işe yarayabilir frenleme konusunda.

kitap arasında kalmış silgi tozu

sahurda sadece su içip yatıyorum ben bu şekilde iftarda çok yesemde zayıflıyorum.

yue
1

mobil görünümden çık