nasıl motive oluyorsunuz ? bütün gün yatmak isteyince ve bu süre baya uzun aylar sürünce filan nasıl kurtuluyoruz bundan ? işyerinde de bişey yapasım yok , yapmayarak da işler yürüyor.
Napayım ?



 

2 gün izin...

pispinti

kendini bir şeylerin mecburiyeti altında bırakmalısın. benliğini zorlamalısın.

- mesela sabahları uyanırken telefonunu duyabileceğin ama istediğinde ulaşamayacağın bir noktaya koy ki, alarmını zırt pırt erteleme şansın olmasın.

- işyerinde ise internetini tamamen kapat ve hergün 15x4 olarak 1 saat firmada dolaşmanı öneririm. zamanla oturacaktır ve motivasyonunu tekrar kazanırsın.

hakim oynayin dedi

Hiçbir şey yapmak istemediğimde hiçbir şey yapıyorum.

angelus

amaç edinmek lazım, arkadaşlarla buluşmak iyi gelebilir açılır insan kendine gelir biraz, önemli olan harekete geçmek, tatil planı yapılabilir, kalkıp dans edebilirsin biraz hareket de iyi olur, move on

tiredpanda

"sürekli bir şey yapmak zorunda olmadığımızı" farkediyoruz önce. makina mıyız biz her daim bir şey yapmak zorunda kalalım. o modları da yaşaması gerekiyor insanın. baktınız geçmiyor; ortamı değiştirip sonra tekrar gözlemleyin. mesela varsa yakınlarda orman, koru gidin amaçsızca yürüyün. perfektif değişebiliyor.

matrix

angelus +1

köstebek kurabiye

Yapman gerekenleri canın istemeye istemeye de yaparak.

arnold schwarzeneger
1

mobil görünümden çık