ekranda 2 pencere açamıyorum. ps'yi getiriyorum chrome gidiyor. ikisi yanyan aynı ekranda nasıl kalır?

sol üstte + ya basıp, küçültürsün. ardından windowstaki gibi pencerenin kenarından boyutuyla oynayabilirsin.


e zaten win deki gibi yapıyorum. ekranda yan yana durmuyorlar fakat.


Bettersnaptool


iki pencereden kastınız nedir ne açmak istiyorsunuz da açamıyorsunuz? açıklayıcı yazarsanız eğer yardımcı olabilirim.


Bu mobil ne sıkıntı ya üstteki program candır


yok abi ya tek ekran. ama durum çok komik; video çekip hemen yükleyebilsem göstermek isterdim. ekran 2 pencere yan yana açık kalmıyor.


prntscr.com Su sekilde ikisinin de buyuklugunu kenarindan tutup yarim yarim yaparsaniz, ancak bu sekilde durabiliyor. Daha dogrusu baska yolu varsa ben bulamadim.


mesela ilk pencerede chrome'da herhangi bir şey açık. diğerinde ise photoshop. iki ekranı küçültüyorum yan yana dursunlar diye ama olmuyor. birini getirince diğeri gidiyor.
safari'de de öyle mozilla'da da, başka program ya da klasörlerde de.
yani pencereleri küçültmeme rağmen ekranda sadece tek pencere açık kalabiliyor.


El Capitan'da sol üstteki yeşil butona (fullscreen) basılı tutup ekranın sağ ya da soluna sürüklersen ekranı ortadan ikiye böler ve sol tarafa da ekleyebileceğin o an için açık pencereleri gösterir.


zaten öyle yapıyorum @yuzır.
çekip youtube a video atmayı deneyeceğim.


@kupigometa, cok ilginc ya, ben hicbir ayariyla oynamadim ve sorun olmuyor bu sekilde yapinca.


yandaki mac'te yapılıyor. ama bendekinde oluyor. video geliyo bırazdan.


arkadaşlar video bu; www.youtube.com
çabuk yüklensin diye kaliteyi düşürdüm zaten hd ye pek ihtiyaç yok gibi. :)


sadece photoshopta mı oluyo?
görüntü ayarları yukarıdaki araç çubuğunda view/görünüm de olur.


fullscreen de iki ekran yapmaya çalışıyorsanız şöyle her iki uygulamayıda köşedeki yeşil ekrandan full screen yapın. sonra f3 le gelen desktop ekranında yukarıdaki menüde iki fullscreen programı yanyana koyun.
sanırım aradığınız bu


sadece ps'de değil tüm pencelerde. finder, mozilla, safari, sıradan bir klasör...


@nihavent denedim ama f3 birden fazla ekran açıyor. benim dediğim çok basit. sadece iki ekranı yan yana açabilmek. imkanın varsa izle istersen, videodaki sorunu yaşıyorum.
tama olarak bu değil aslında. ;/


şimdi gördüm, yeniden başlatmayı denediyseniz bir de accesibility seçeneklerini kontrol edin belki orada bir sıkıntı vardır.


denerim sözlük kullanıp. çünkü pc almanca.


windows'daki gibi programi sola dayayinca ekranin solunu kullanan bi ozellik yok malesef.
cinch diye bir uygulama var bende ayni isi gormesi icin. sanirim ucretliydi ama.


dayamak değil kastım, birini açınca diğerinin kaybolması.
bu arada yeniden start yapınca düzeldi.
neden böyle oldu vs hiç bilmiyorum.
