İlaç, vitamin, tedavi hiç farketmez. Algım açık olsun, beyin yazmaya her şekilde açık olsun, kapatmasın kendini. Dikkat gerektiren bir işim var.

İlaç, tedavi, bitkisel çözüm, meyve ne olursa... Nasıl artırabiliriz bunu?


 

Yeşilçay
Kahve
Destekleyici vitamin ilacı: solgar nöro nutriens
Sabah kahvaltısını sağlam yapmak

eksitadinda

böyle konularda çok küçümseniyor ama su içmek büyük fark yaratır.

cikis yolu

Su + sağlam kahvaltı. No şeker, No kafein.

damdanakan

Ne yiyebiliriz çok cevap gelmiştir ama ne yememeliyizin cevabı un ve şeker, zihni uyuşturan bir uyuşturucu olduğunu bıraktıktan 1 ay sonra anlıyorsunuz.

gezegen olan pluton

Öyle bi yiyecek yok, yiyeyim algım açılsın gibi...

Goddard

İyi bir uyku, düzenli spor, meditasyon veya nefes egzersizleri, paketlenmiş ürünlerden ve basit karbonhidratlardan arındırılmış (veya azaltılmış) bir beslenme.

neredenbileyim

uyanık olabilmek için önce uyumak gerek :) yani düzgün sağlam bir uyku ile başlayın. yeme içme işi sonra. uzun uyku demiyorum. karanlık ortamda sessiz sakin rahat ve huzurlu bir uyku. aynı saatlerde uyanmaya özen gösterin. uyandıktan sonra mümkünse 1 saat kadar sistemin kendini açmasına izin verin. elma gibi meyvelerle kan şekerini yükseltin. gün içinde de çikolata.

elestirman

eğer işin kafanı çok yorduğunu ve bunun performansına negatif etki ettiğini düşünüyosan b12 takviyesi alabilirsin. ama zati hep böyleydim sadece daha fazlasını istiyorum diyorsan bir etki edeceğini sanmıyorumm.

yuto

Arksdaşlar lütfen...
"beyin yazmaya her şekilde açık olsun, kapatmasın kendini. Dikkat gerektiren bir işim var."
Böyle bi yiyecek yok allaşkına yapmayın.

Goddard

Basit karbonhidratı sıfırlarsan istediğin kadar ye ağırlık yapmaz. Onun haricinde sağlam yemek ve kafein. Bir de sabah zorlamadan da olsa koşu çok fena açık tutuyor bünyeyi.

alperz

benexol

suicides underground
1

mobil görünümden çık