gelecek sene eşimle ABD gezisi yapmayı düşünüyoruz ve uçak biletlerinden bir miktar kar edebilmek için bile olsa seyahat kartlarına geçmeyi düşünüyorum. daha önce böyle sorular sorulmuş, sözlüğe de baktığımızda tüm kartlar için söylenen tek bir şey var: iyiydi ama bozdu. bu yüzden güncel bir cevap verebilirseniz sevinirim.

şu anda en mantıklı gelen adios(yapı kredi) ve milplus platinum (vakıbank). kampanyaları takip ederek puan toplamayı düşünüyorum, aylık kredi kartı harcamam 3000tl civarı. sizin benzer durumda kullandığınız ve yakın zamanda puanları bilete çevirdiğiniz bir kart var mı?


 

ben amerikaya giderken maximiles kullanmistim, simdi miles and smiles kullaniyorum. alacagin kartin avans mil hakki verip vermedigine dikkat et.

oscar
1

mobil görünümden çık