Eve geldim, pijamaları giyip TV kumandasını elime aldım, aldığımla kalakaldım: Digitürk'ün kutusu çalışmıyor.
İlgilenecek arkadaşları yormamak adına çözüm adına yaptıklarımı yazayım:

1- Bağlantıları kontrol ettim sorun yok.
2- Üçlü prizde sorun yok. TV ile Digikutunun fiş yerlerini değiştirdiğimde TV her iki yerde de çalışıyor, digikutuda tık yok.
3- Digikutunun power kablosunu çıkarıp başka bir alete taktığımda çalıştırıyor.
4- Yedek scart kablosunu TV ile digikutu arasına taktım yine de çalışmıyor.

Başka önerisi olan ya da böyle bir deneyim yaşayanınız var mı?

Digitürk'ün Ankara'daki bir merkezi vardı Birlik Mahallesi civarında, telefon numarasını bulamadım internette. Belki o numarayı bulabilirsem de bir yanıt alabilirim.
Şimdiden teşekkürler bu soruna el atacak arkadaşlara.

 

kutuya hiç elektrik gelmiyorsa, kırmızı ışık falan yanmıyorsa kutu yanmıştır. bizim de iki hafta önce kutu çalışmaz oldu. aradık, yenisini getirip taktılar.

rectoa

çalışmıyor derken kutu üzerinde hiç bir ışık yanmıyor mu?

clones

Kusura bakmayın cevap gecikti, malum sözlüğe girişte problem vardı.
Kutu üzerinde ışık yanmıyor, sat tuşuna da kanal tuşlarından 1'e de bassam ı-ıh :(
rectoa'nın dediği gibi sanırım kutu yanmış. Dikmen civarında kutu değişimi yapılıyormuş bu arada. Benzer sorun yaşayacaklar için Ankara'daki servisin telefon numarası: 4751001.
Tekrar teşekkürler ilgilenen arkadaşlara.

jazzblues
1

mobil görünümden çık