eski bir yayın. rezillik, tartışamıyoruz bile


www.youtube.com

 

peki.

rakicandir

O günden bugüne hiç bir şey değişmedi .

Frederick Co

izledim. bütün tartışma programlarını izledim. bir bilim adamı varsa karşısına bağnaz sacma sapan bir dinci koymadan program yaptıklarını görmedim. gerçekten bunun istisnası yok sanırım. abdülaziz bayındır da bunlardan biri. joker gibi her programa çağırıyorlar.

bohr atom modeli

Buradaki en büyük suçlu Celal Şengör'dür. Böyle şarlatan tiplerle aynı ortamda tartışma programına çıkıp onları ve söylediklerini meşrulaştırıyor. Ondan sonra "e ayetler var ayetler" diyen tiplere karşı laf anlatmaya çalışıyor.

himmet dayi

imgim.com

çok gülüyorum buna ya :d

cembacemba

ortamın iq seviyesini çok merak ediyorum

iticisin

hatırlıyorum biraz evet. ben de şengör'ün böyle saçma sapan tiplerle çıkartılmasını aptalca bulmuştum ama suç kırca'daydı çünkü şengör oraya belli ki adamı değil öğrencileri düşünerek çıkıyor. "neden? çünkü serçe parmağım öyle dedi" adamlarıyla ne tartışılır ki, tartışmamak üzere kavram üretiyorlarken hem de?

zavallı dawkins'in harun yahya'nın takımlarıyla dalga geçecek hale gelmek zorunda kaldığı, belki de evde sinirinden tırnak kemirdiği aptal saptal bir dünya işte. adam trollü besliyor işte, neden, geride kalanları düşünerek. naapsın, afrika'ya göreve gitsen en azından birilerini iyileştirirsin, vallahi bu daha zor iş.

godoşu beklerken
1

mobil görünümden çık