Selamlar,

kiz arkadasimla ctesi dalamana ucak bileti aldik. Hep Kas'a gittigimiz icin bi sefer degisiklik yapalim dedik. Marmaris ve civarindaki onerilerinizi bekliyorum. Mekan onerileri ayrica takdir edilir. (kabak fethiye kelebekler yapmicaz.)
tesekkurler

 

marmaris taraflarını bilmiyorum ancak eğer gezdiğiniz yerlerde yapmadılarınız varsa aşağıda yazdıklarıma bir bakın;

dalaman'a kadar gelmişken dalyana bir uğrayın derim delta da tekne turu yapın arada kamplumbağa görebilirsiniz, bira+mavi yengeç yiyin ,iztuzu plajına gidin deniz için,birde köyceğiz gölünün orada bir kaplıca ve çamur banyosu yaptıkları biryer değişiklik olur orayı da gidin bir deneyin.

kaş yazmışsın ama eğer gitmediyseniz üçağızdan kalkan teknelerle bir tura katılın batık şehri,kaleköyü ve birkaç tane çok güzel koyları görmüş olursunuz.

Tlos,saklıkent,yakapark,kayaköy,gizemli kent şelalesini mutlaka gezip görün,jeep safari v.b turla falan daha bir keyifli oluyor.

kaş,ölüdeniz ve dalyan taraflarında da olur meraklı iseniz tüple dalışı deneyebilirsiniz

bu arada kelebekler vadisi o bölgede gittiğime pişman olduğum tek yerdir,aşırı abartılmış bir mekan denizi ve doğası çok daha güzel olan onlarca yer var bungalow dedikleri barakadan bozma yerler,çadırların içi pis ,yemekler iğrenç falan filan bu saatten sonra kimseye tavsiye etmiyorum.

sealth

Gökova kesinlikle

lilidance

Mekan adından kasıt koylar vs gibi mi yoksa yenilecek içilecek mekanlar gibi mi?
Ps:marmarisliyim, istediğinizi sorabilirsiniz.

physcos physcos

Cok tavsiye var da ozet olarak koylari bir gezin derim. Ozellikle de turunç u falan

mza
1

mobil görünümden çık