Merhabalar,
Guzelcamli agirlikli yazlik sitelerden olusan cok kucuk bir belde, dolayisiyla cok fazla otel/pansiyon alternatifi yok gibi gozukuyor. Bu bolgeyi bilenler varsa kalacak yer tavsiyesi alabilir miyiz? Daha once tecrube edilmis bir otel/pansiyon olabilir, hatta kiralik yazlik bile olabilir.



 

Kiralik yazlık için sahibindene bakabilirsiniz. Otel/pansiyon kendi memleketimizde bilmediğimden öneremem. Pazarlık mutlaka yapın. Araç varsa sahil sitelerinde deniz tarafında herhangi bir yazlık, araç yoksa mutlaka dolmuş güzergahına yakın bi yer lazım

me gusta

@me gusta dolmus guzergahi icin bakabilecegimiz spesifik bir bolge var mi? Yani hangi yore daha yakindir dolmusa?

yigitovic

Sahil sitelerine Kuşadası/güzelcamli kusadasi/davutlar dolmuslari gider. Kuşadası şehir merkezinde kalırsanız her yerden dolmuş geçer. Siteler için dolmuş Kuşadası-Güzelçamlı otoyolundan geçer. Eğer sitelerde kiralarsanız ana yola yakın olmaniza lüzum yok, denize yakın olun dolmuş kolay. Ama o yolun yukarısında kiralamayın.denize uzak olur,keyifsiz olur.

me gusta

Kusadasi otogari karsisindan dolmus gecer.

Agora 2 pansiyonda kaldim iki kez. Sahibi falan iyi insanlar. Cok yuksek beklenti icinde olmamak gerek. Sahile neredeyse sifir. Guzel. Sezon disi 40 lira verdim.

Emel pansiyonda kaldim bir kez. Kocaman bahcesi var. Genelde hep yabancilar vardi. Sahile biraz uzak. Yani yuruyerek 10 dk falan. Ormanin dibinde. Calisanlar falan gayet iyi. Sezonda 90-100 verdik galiba 2 kisi.

Nisan basinda oradaydim. Bu yil cok kisi evini kiraya verecek diyorlardi. Sahibinden vb. yerlerden bakilabilir ama cok ucuk rakamlar vermeyin.

isott
1

mobil görünümden çık