evet değişik bir talep. websitemi yaptim/yapiyorum wordpress ile. işte ne nereye gelecek falan kabataslak bitti, css kaldi diyebilirim.

renk paletini kendi istediğim tarzda değiştirmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum nereyi ne renk yapsam v.s. diye. bir sürü sitelere baktım, millet ne güzel renkleri yedirmiş, bende olmuyor arkadaş.

profesyonel bir tasarımcı var mıdır aramızda, incelesin siteyi, al bak burayi su renk, surayi su renk, linkleri şu renk, hoverlari şu renk, foto overlay'lerini şu renk, footer şu renk v.s seklinde tum elemanlar icin bana bir renk paleti seçip onlari soyleyecek? siteye adam gibi uyumlu bir renk paleti giydirelim (turuncu agirlikli)

kisaca, estetikten anlayan prof bir tasarımcı arıyorum. danışmanlık ücreti de veririm az biraz, sikinti degil.

 

Danışmanlık yapacak olan yine yapsın siz şuradan uyumlu renk paletlerine bakabilirsiniz: color.adobe.com

diabolus79

olay renk paleti bulmakta degil, milyon tane var zaten benzer sitelerden. benim sorunum buldugum renk paletini ne sekilde dagitacagim/atayacagim websitem uzerindeki elementlere.

bana bunun fikrini verecek birini ariyorum. al bak palet bu diyeyim, o da "al abi surayi su rengi koy, buraya su rengi koy" desin, uyumlu guzel bir sey ciksin sonucta.

no christ requires

cdn.shopify.com

diabolus79

yazsaydin public ya nolacak. ozelden at madem, garanti edemem ama bi bakarim frontend developer + amator tasarimci olarak

hjarteblod
1

mobil görünümden çık