
Et yemeyi birakan arkdaslarim mesela 6 ay sonra et yediklerinde midelerinin hazmedemedigini, etin tadinin da igrenc geldigini soylemislerdi.


Kebap ve lahmacun etinin içine kuyruk yağı koyulur biraz, lezzet vermesi için. Onu biraz fazla kaçırmışlarsa ondan olmuştur. Ben kuyruk yağını çok severim ama fazla yeyince banada aynısı oluyor.


kendiniz kuşbaşı alıp ocakta kısık ateşte pişirin. hiç zor değil. sadece arada bakmnak gerekiyor durumuna. inanın aradaki farkı göreceksiniz.
kebapçılarda kıymalı birşey yemeyin, etlerde başka hayvanlaarın oluyor genelde. koyun dana fln değil. bol baharatla bastırıyorlar hafif tad farkını.


soyaya alerjiniz olabilir. kebapçı ete soya karıştırmış olabilir, o yüzden söylüyorum, epey yaygınlaştı bu durum. bence kebapçını değiştir. et yiyeceksen kaliteden şaşmayacaksın.


kırmızı et yiyeceğin zaman kıyma değil de kuşbaşı ya da biftek tarzı parça et yemen daha sağlıklı olur, ne olduğunun az çok belli olması açısından.


Soya+1
