Selam duyurunun guzel insanlari

Suan bogazlar sis oksuruk var hasta oldum gecis havasindan ama spora da gitmek istiyorum. Sizce hastaligima iyi mi gelir yoksa daha da mi kotu olurum?


 

kendimi bildim bileli hasta olunca spor yaparim, bana da iyi geliyor. cigerler filan aciliyor. iyice kurulan disari cikmadan. su+1

fakyoras

kesinlikle iyi geliyor. hastayken spor mu yapılır diye şaşıranlara bakma, sonrasında üşütme yeter.

in vino veritas

Kesinlikle yapma. Antrenörlük okuyan biri olarak bilimsel olarak çok yanlış. İnsan metabolizması egzersiz veya spor sonrası en kötü durumda oluyor ve bu yüzden hastayken her türlü virüse karşı açık oluyorsun bu yüzden yapmamalısın.

powerpufgirl

bulşatırma tehlikesi yoksa git bence, iyi gelir.

manuel mandalina

bu biraz hastalığın türüne ve içinde bulunduğun evreye bağlı. viral bir hastalığın henüz başlarındaysan vücut ısısını spor yaparak artırmak iyi olabilir. ama hastalık bakteri kaynaklıysa, vücut, enerjisini zaten hastalık yapıcı etmenle savaşırken harcıyorsa bir de o vücudu spor yaparak zorlaman pek hoş olmaz. ayrıca hastalığını diğer insanlara bulaştırma şansın var. yapmaman daha hoş olur.

victum

Eğer bulaşıcı bir hastalıksa, burnunuz akıyor, oksuruyorsaniz ben ve benim gibiler aranızdan çok kızıyoruz haberiniz olsun. Sonuçta kapalı ortamda, aynı aletleri kullanıyoruz.

fraise

Cevaplar için teşekkürler. Bulaştırma riski ve halsizlik nedeniyle gitmemek daha mantıklı

Take it away honey

nezle falansa olmuyor. zaten performansının yerlerde olduğunu görünce anlarsın.

alperz
1

mobil görünümden çık