Siz şu sıralar ne örtüyorsunuz?

Mikrofiber yorgana devam


Yorgan


daha ince giyinip aynı yorgana devam ediyorum ben, yaz da olsa yorgana gömülme keyfinden vazgeçemiyorum <3


Baba jo+1
Yumuş yumuş yorganım <3


yurtta kalıyorum, yorganım var. bu havada yorganla yatılmayacağı için üstüm komple açık yatıyorum. bazen uykudayken yorganı üzerime çekip 5 litre su kaybetmiş olarak uyanıyorum ama.


tanga + yorgan


Ben hala yorganlayım.


yaz kış mikrofiber yorgan ftw


yorgan örtüyorum. bence hava hala soğuk.


yorgan. askerde yazın da yorgan örtüyorduk.


yorgan, üstelik bugun ekstra soğuk


Ikea'da filan sicaklik seviyesine gore yorganlar var. yaz yorgani da alabilirsiniz oradan (ya da baska bi yerden)
Onun disinda ben pikeyle yatiyorum.


pike. üstünde de polar battaniye. niye bu kadar zahmete giriyorum bilmiyorum ama yorganla kan ter içinde kalıyorum. pike tek başına da ince geliyor.


neferkity +1 Havalar daha da isininca pike ya da carsaf, bazen de hicbir sey.


yorgan. ikea'nın pofuduk yorganını kullanıyorum yaz kış. yazın çok sıcak olduğunda pikeye geçiyorum ama onun dışında hep ikea yorganı.


yorgan ama çok ince bi şortla falan yatıyorum.


battaniye + (kedi tüylerini toplasın diye) pike


ikea yazlık yorgan +1
şunu kullanıyorum:
www.ikea.com.tr
şu havalar için ideal. terletmiyor pek.


yalnızlığımı...


pamuk yorgan. anacagızım eski minderleri verdi yorgancıya pamukları bi güüzel dövdürüp yorgan yaptırdı. bi geleneksel benmişim meğer. ama bu aralar fazla sıcak oluyor cidden bazı geceler uyanıyorum bi bakıyorumm ki üstüm açık.


Yorgan kalın geliyor, battaniye ince geliyor, çözüm: iki tane battaniye üst üste


bu havada üşüyen insana diyecek bir şey bulamıyorum. pike var yatakta ama örtünmem. üstüm çıplak yatarım.


kalın battaniye


Gecenin sessizlğini örtüyorum üzerime, örtündükçe daha soğuk oluyor haliyle. Sonra boğazıma kadar karanlığa gömülüp kayboluyorum.


Yorgan + 1
Yazın ince battaniye ya da pike ile yatıyorum ama hala yorganlıyım ben. Üstelik ayağım üşüdüğü için kısa bir süre fan açarak ayakları ısıttım. Bir de benim oda yazın bile evin geri kalanına oranla serin, iklimin birkaç derece farkettiği bir oda. Enlem çizgisi salonla aramdaki koridordan mı geçiyor artık, ne.
