
beypazarı kralıdır maden sularının.


Tadi guzel geleni


beypazari iyidir


çok fazla soda yüksek tansiyona sebep olur. o da başka bir çok şeye. haftada iki üç tamam ama günde bir veya daha fazlası zararlı. maden sularının ne yazık ki bağımlılık yapma özelliği var.


Tat olarak ben Beypazarı'nı seviyorum.


beypazarı her yerde bulunmuyor, ya da bulduklarım ankara'dakiler kadar güzel değil.
sürekli aynı markaya bağlı kalma, bi ondan içi bi bundan. hepsinin oranları değişik olduğu için vücudunu bi nebze olsun dengede tutabilirsin.
günde en fazla 2 şişe ama.


beypazarı iyidir.


Beypazarı, Sarıkız, Kızılay, Pınar Denge seç beğen al.


Arkadaşlar teşekkür ederim. Çok fazla içtiğimde ne olur? Günde kaç tane içmeliyim? Bir de yararları neler :)


@tnrork, bak biraz burayi kurcala www.eksiduyuru.com butun sorularinin cevabi var. Bu nasil yapiliyor bilmiyor isen, sag ustte ara kismina tiklayip anahtar sozcukleri yaziyorsun ve bagintili'yi seciyorsun. Bu seferlik senin icin ben yaptim.


Teşekkürler.


uludağ en iyisi bana göre. kişiden kişiye değişir... tavsiye olsun diye demiyorum sorumluluk almam da 1 yıl kadar normal su tüketmeden günde 2-3 litre maden suyu ile yaşayıp herhangi bir sıkıntısını görmedim. sodyumu daha düşüktü uludağın bir de çoğuna göre.


Beypazarı.
Uludağ bana çok tuzlu geliyor ve aşırı susatıyor.
