Merhabalar sinema televizyon ogrencisiyim ve video art projesi odevim icin dusuk kalitede ceken el kamerasina ihtiyacim var. Hatirlarsiniz sd kartli, sony'nin cok ufak handycamleri vardi, akilli telefonlae yayginlasmadan evvel kullanilirdi. Tam olarak onlara ihtiyacim var ve kimsede bulamadim. Sadece yarin, bitiremezsem de sali da kullanacagim tas catlasa 2 gunlugune ihtiyacim var. Gozum gibi bakacagima, zarar vermeyecegime, gerisin geri teslim edecegime soz veriyorum. Istanbul'da verebilecek kimselerin ayagina gidecegim hic ugrastirmayacagim soz. Garanti olarak da iletisim, kimlik, sosyal medya her turlu bilgilerimi veririm baska da bir sey aklima gelmiyor. Bayadir arastirdigim halde bulamadim ve satin alacak gucum de maalesef yok. Umarim yardimci olan birileri cikar.




 

piyasadaki akıllı telefonların bir çoğu o cihazlardan daha kaliteli çekiyor. bu sene bir çok arkadaşa o şekilde ödevler yaptık. bir gözden geçir derim

mrvengeance

Bizim var ama nerde bilmiyorum :p annemlerin evinde bi de

la noix

yavrucum istanbuldaysan tahtakeleye bi git. 100*200 gibi bulursun.

anonymice

hocam dusuk kaliteli bir calisma yapacaksin sanirim. cep telefonu ile cek, uzerine retro veya vintage filtre at. en isine yarayan boyle olur sanirim.

evimin paspasi

evimin paspası
önce öyle düşündüm fakat önemli olan o kamerada kullandığım kademeli zoom. onu arıyorum biraz bu makinede. :/

gang leader of wasseypur

o da dogru :)

evimin paspasi
1

mobil görünümden çık