selamlar, haydi birini bulmama yardım edelim.
geçtiğimiz haftalarda kabakta kaldığım bir gün boyunca şeref adında bir arkadaşla tanıştım. oraya gelirken telefonunu sattığından numarısını almadım ama erkenden yola koyulmam gerektiği için ulaşıp diğer iletişim bilgilerini de alamdım. ama çok kafa bi çocuktu, istanbulda da görüşmek isterim, dahası orada ne yer ne içer merak ettim açıkçası istanbuldan kaçıp oraya yerleşmişti.

çocukla ilgili bildiğim tek şey, esasen gürcü olması. 30 yaşında olması, son okulun dördüncü okulu falan olması. iü eskiçağ dillerinde okuması. falan filan. bana en ulaşılabilir bilgi iü gibi geldi. uğramadığı, okula gitmediği açık ama yine de ''şeref'' isminin çok yaygın olmaması nedeniyle ne bileyim sınav sonuçları listesinde, bir derse kayıtlı gözüken öğrenciler listesinde falan çıkabilir. acaba bu bölümde okuyan veya tanıdığınız okuyan biri var mıdır? kendisine şeref adında birini tanımadığını sorayım öncelikle ince, zayıf ve uzun, esmer bir arkadaştı.varsa da soyadını alabilirsem, sosyal ağlarda bulabilirsem sevinirim. özel mesaj da atabilirsiniz.

 

Oha kabakta şeref'le ben de tanıştım. Ama iki dakika muhabbetten sonra "eee dost olalım, nerde kamp kuruyosunuz ben de geliym" diyince direkt "oldu o zamaaaan bize müsaaaadeeee" diyip kaçmıştık.

ambrosia

Oyleydi zaten :) bana ve benden ayri bir sekilde tanistigi arkadasima kurdugu ilk cumle buydu :) ama neden kactiniz anlamadim, muhabbeti de kendisi de saglam bi arkadasti. Oyle olmasa bile bir cok kisinin yapamadigini yapip arkadaslik kurmaya calisiyor iste.

gang leader of wasseypur

Muhakkak öyledir :) Erkek arkadaşımla başbaşa vakit geçirelim diye kabak'a kaçmıştık, öyle lafı hemen ilk dakikadan beraber çadır kurmaya falan getirince biz de napalım, topukladık. Hatta sonra plajda yine karşılaştık, kızlı erkekli bi grubun içindeydi, sevinmiştim arkadaş bulmuş diye. Umarım bulabilirsin, bulursan selam söyle :P

ambrosia
1

mobil görünümden çık