...üç gün önce. Bir hafta kafasında bir aparatla gezecek. Çok huzursuz, ben ondan huzursuzum. Ama daha kötüsü, içim bir hoş olduğu için yarasına bakamıyorum. Öyle açıkta bırakmışlar. Sevemiyorum da, yavrum gelip sürünüyor falan. Köşe kapmaca oynuyoruz adeta, ben kaçıyorum, o kovalıyor:(

Yarayı görünmeyecek şekilde kapatmanın bir çaresi yok mu acaba?


 

dişi kedi mi?

kuzey li

hiç derdetme, çok çabuk kendine gelir. kafasında abajurla yürümesi komiktir, alışana kadar abajur hep takılır sağa sola donk diye...

kerri deadstar

yarayı kapatırsan daha çok rahatsız olur, üstüne kapattığın şeyden kaçmaya ya da çıkartmaya çalışır, deneme bence. ben kapatıldığını hiç görmedim.

kerri deadstar

Allah allah, 10'dan fazla kedi kısırlaştırdık hiçbirinin kafasına o zımbırtıdan takılmadı. Yarayı yalaya yalaya iyileştirdi kediler, hiçbirinde sorun olmadı. Birkaçında bir yarayı kapattık kedi açtı. Açık kalsa bence daha çabuk iyileşir.

ensar

Yok yok kapanmaz ama yakında tüyleri çıkacak ve kendi kapanacak zaten. Ama siz dikkatli gözlemleyin dikişi koparmasın gerçi elizabeth boyunluğı takmışlar sanırım koparmasın diye

mutlusismankedi2015

aslinda bebek t-shirt'u giydirebilirsiniz abajur yerine bence.

bir varmis bir yokmus

Yara kapatilinca daha gec iyilesiyor, o yuzden acikta birakiyorlar, siz de kapatmayin. hem de kediler oyle giysi, bandaj vb seylerden cok rahatsiz oluyorlar, bizde 2 kedi oldugu icin sardirmak zorunda kalmistik, surekli ugrasip cikarmaya calisiyorlar, yazik. biraz sıkın disinizi, 1 haftaya falan iyileşir zaten :)

saçdemeti

@kuzey li, dişi kedi.

lazarus

Evet lütfen giysi falan giydirmeye kalkmayın :/

mutlusismankedi2015

nası bi kedi ki aparat falan taktınız? biz de haftasonu kısırlaştırdık, öğleden sonra aldık getirdik. yarım gün yemek yemedi, 3 kez kustu sonra normale döndü. yarasını da yalıyo ediyo da bişey kalmadı, dikişler eriyor dedi veteriner zamanla.

parola58

@parola58, normal tekir kedi ya. bu cumartesi dikiş almaya götüreceğim, boyunluk takıldı. da benim kafam sizinkine takıldı. eriyen dikiş nasıl oluyor? özel bir teknik falan mı bu?

lazarus

ipi ozel eriyen bir tip. bir de bantlar var dikise gerek duymayan.
sokak hayvanlarini eriyen iple kisirlastirip saliyorlar heralde, yoksa dikisi almak icin tutmazlar.

bir varmis bir yokmus
1

mobil görünümden çık