
ne diyorsun, en yakın arkadaşım ki 11-12 yıl oldu tanışalı, sözlükten.
onu bırak, eşim sözlükten 8 yıllık evliyiz


Eskiden daha fazlaydı sanırım. 10-15 sene falan önce zirvelere katılıyordum, zirve düzenliyordum da.
Şimdi en son ne zaman katıldım ya da sözlük üzerinden birisiyle tanıştım hatırlamıyorum bile.


zirvelere gitmişliğim de var çok iyi dostlar da edinmişliğim.


ben hiçbir zaman sözlük yazarı olmadım ama biz 17-18 iken bilkent yurtlarında sözlük ve ICQ vardı :P
hepimiz birbirimizi biliyorduk, işte dutluktu buralar hep


Ekşi'de 3-4 senedir yazarım henüz hiçbir zirveye gitmedim ama Uludağ'da bayağı bi zirveye katılmış ve bayağı biriyle tanışmıştım. Halı saha maçı bile yaptık asdfsgs


zirvelere hiç katılmadım ama baya insanla tanışıp yüz yüze görüştüğüm oldu sözlükten.


Olur öyle.


4-5 sene önce filan parkormandaki eksifeste katıldım. cok sıkıldım erkenden de kaçtım. dursaydım potansiyel büüyktü. bi daha da kısmet olmadı :d


sözlük üzerinden çok az kişiyle görüştüm, buradan görüştüğüm kişi sayısı çok daha fazla. burası daha birebir ve interaktif bir ortam, sözlük kısıtlı bu konularda.


maziye saygi kusaginda 2015'de gelece donus zirvesine gelmistim, ona gelmemek zaten baya ayip olurdu. Yuz yuze de 1-2 kisi ile gorustum.


2008'e kadar pek çok insanla tanıştım ama sonrasında çok az, 1 ya da 2 kişidir.


2010'dan beri yazarım şu ana kadar hiçbir zirveye katılmadım ve reelde görüştüğüm kimse yok. arada hal hatır soran (ya da sorduğum) kişi sayısı ise 1.


Sözlük zirveleri görüp görebileceğin en kasıntı, samimiyetsiz ortamlardan biri; nefret ederim. Zaten birileriyle tanışmak İçin çok ideal bi ortam değil, çoğunluk sokakta görsen bi daha yüzüne bakmazsın tipinde olduğu için önyargı hat safhada oluyor. Mesajlaşıp mesajlaşıp aklında yücelttiğin insan çirkin çıksa da sorun olmuyor, en kötü "arkadaş" oluyorsun işte


En sonuncusu 10 yıl önce olan 4-5 zirveye gittim. İnsanlarla tanışmıştım da, zaman içinde kaydı gitti. 1-2'si ile ancak görüşüyorum sanal sanal. Yüz yüze buluşmalar nadir oluyor. Tabii, görüşenler derken, normal görüşmekten bahsediyorum. Birliktelik olaraksa bilemiyorum.


Burada çok insanla, yüz yüze birkaç kez gorussem de çok süper arkadaş olmadım. Ama 2008-2010 arası itusozlukte yazarken bayağı aktiftim. Cok yakın arkadaslarim, sevgililerim vs olmuştu. Hatta tek uzun iliskimi de oradan tanıştığım bi oglanla yasamistim. Bir de Elifcigim vardı. Beni bu dünyada tanıyıp anlayan, yanında kendim olabildigim tek insandı. Sonra hepsi mazi oldu. Buradayım, yalnızım.


hiçbir zirveye katılmadım, ortamın ekşici/duyurucu olduğu bir toplaşmaya gitmem. buna mukabil hem duyuru'dan hem sözlük'ten tanışıp yüz yüze görüştüğüm çok kişi var. zaten yüz yüze görüştüğüm 100 kişinin 90'ıyla tanışmam internet üzerinden gerçekleşmiştir sanırım.
nette bayağı görüşüp samimi olduğum biriyle buluştuğum zaman gayet rahat hissediyorum ama hiç tanımadığım 10-12 kişinin arasında çok yalnız ve suskun kalırım muhtemelen. o yüzden yanaşmıyom zirvelere hiç, "aa duyuruda 100 paragraf yazan adam bu muymuş aq" demesinler diye :(


Annemle babam asdf


sevgilim sözlükten. beni bu direniş dalgasına uçurdular. er kişisiyim.


Zirveyle değil ama mesajlaşma aracılığıyla bire bir tanışmalar da oluyor.


zirvelere katılmadım ama 6-7 sene önce tanıştığım herkesle (bazılarıyla hiç yüzyüze görüşmesem de) muhabbet ediyorum. artık çok zor. eskiden güzeldi her şey.
