sınav giriş belgesinin çıktısını almadığımı 22.30'da fark ettim, bu saatte etrafta açık bi yer kaldığını pek sanmıyorum. sınava istanbul anadolu lisesi (kenan evren lisesi)'nde giriyorum, şükrü saraçoğlu stadının dibinde bi okul. yarın 09.00 civarı açık olur mu acaba okulun yakınlarında bi yer?




 

yer bilmiyorum ama 7/24 acik yerlere rica edebilirsin.

1-internet kafeler. gece 01:30da ödev ciktisi almisligim var.
2-nöbetci eczane. sürekli acik, recete vs icin yazicisi olmak zorunda. para ya da rica ile ufacik bir sey bastirabilir.
3-kütüphane/hastane. bircok uiversite kütüphanesi oldukca gec saate kadar acik olabilir. cok düsük ihtimal ama aciyip isini görebilirler. kalabalikta girmeyeceksin tabi, bekle acil bosalinca ufaktan görevliye sor, belki yardimci olur. acindir kendini.

1 ve 2 daha evvel yapmak zorunda kaldigim cözümlerden.

hic mi komsum akraban arkadasin vs yok yazici sahibi?

portmanto

portmanto denilebilecek herşeyi demiş ama aynısı yds'de başıma geldi. sabah okulun karşısındaki büfeden çıktı aldım. tek sayfaya 1 tl aldı :/

elorelia

oteller de olabilir ayrica.
yurtdisinda bize yardimci olmuslari coktur musterileri olmamamiza ragmen

jedilance

stadın orada bir cafede çalışıyorum, yarın da orada olacağım hatta :)
oralarda çıktı alacak hiçbir yer bulamazsın, hatta doğru düzgün açık yer bile bulamazsın sakın işini şansa bırakma internet cafe aramaya koyul bence şimdi.
başarılar sınavda.

bir nick var benden iceri

bir de turizm bürolari gec saatlerde de yolcular icin genelde acik oluyor. bilet bastirmak icin yazicilari var genellikle. biraz para bayilirsin ama havadan gelecek tek sayfaya birkac liraya hayir demezler.

ana yol civarinda turizm bürolari acentalar vs varsa bir bak burda denilenler tutmazsa.

sabaha birakmazdim+1 kafam rahat olmazdi zaten.

basarilar bu arada. sayarken unuttum, atlamayayim.

portmanto

internet kafeye ara. kadıköyde açık internet kafeler vardır en kötü şuan

keshdurden
1

mobil görünümden çık