Selamun aleykum abi kusura bakmayın özür dileyerek sizi rahatsız etmiş bulunmaktayım sizi tanımadan bilmeden tesadüfen ekledim ben mugla nın bi ilçesinde oturmaktayım abi benim kadın bir komşum var yatalak felç kalmış bir yaşlı bir adama bakıcılık yapıyordu adam 3 hafta önce vefat etti abi yaşlı adamın eşi öleli yıllar olmuş benim komşu kadını adamın evlatları arıyo evi toparla temizle eşyaları olmayanlara muhtac olanlara dağıt anahtar sende kalsın diyolar kadın evi temizlerken eşyaları kaldırırken tavan arasından bir çanta buluyo hiç kimseye bir şey demeden eve geliyo geçen gün bana konuyu açtı çantayı gösterdi ilk gördüm şaşırdım çantanın içi para dolu sonra konuyu anlattı bende benim yurt dışından tanıdıklar var ben sana alıcı bulurum dedim abi kadının elindeki para paunt toplam 225 bin paunt var kadın parayı tedavülden kalkmış para olarak biliyo bende tedavülden kalkmış dedim zaten değersiz olduğunu tedavülden kalktığını söyledim ama ben sana yinede alıcı bulurum dedim resimlerini çektim sana yolladım abi bu para değerinden çok ucuza alınıcak para bakılır incelenir gerekli kontrolleri vesaire neyse yapılır o şekilde alınır makinadan dahi geçiririz para çok ucuza alınıcak sende kazanırsın bende kazanırım bu şekilde bana yardımcı olma şansın varmı ben sana para pul falan talep etmiyorum parayı ilk önce inceleriz çantayı dökeriz bakarız içinden örnektir numunedir herneyse alır dövizciye gösteririz o şekilde bir yol haritası çizeriz bana yardımcı olma şansın varmı abi istersen telefon numaramı vereyim telefondan daha ayrıntılı ve detaylı konuşma fırsatımız olur




 

beni de geçen gün yugoslavya'dan bi kadıncağız aradı, ülkesinde çok zor durumdaymış. sizin dedi ülkenize gelmek istiyorum fakat ancak turist olarak kısa süreliğine gelebileceğim, iş bulana kadar dedi yardımcı olur musunuz arkadaşlık da ederiz. yarın aşti'den almaya gidicem.

snape i başından beri tanırım

Peki bu konuda siz yetkili bir abiye mi benziyorsunuz ki size mesaj çekmiş?

cemallamec

bi cümlesini aratsaydın google'da keşke.

www.facebook.com

ufukcel

bi de soruyo musun bunu cidden?

elorelia

Bana da adını bilmediğim bi afrika ülkesinden, dedesinden miras kaldığını söyleyen bi adam mesaj attı. Parayı dışarı çıkaramıyormuş siyasi olaylardan dolayı. Biraz para gönderdim, haftaya gelecek görüşücez. Akıllıca davranıp bu tür fırsatları kaçırmamak lazım.

bigbadabum

benim anlamadığım bu şekilde nasıl dolandıracaklar adam para bende diyor, senden de bir şey istemiyorum diyor yani tabiiki inanmayın da nasıl dolandıracak orasını anlamadım

matilda

patricia teyzeye sordum doğrudur, güvenilir dedi.

Ufuk

yetkili abiye benzemiyorum :)

kacakkk mi

ahahahahhahahahaha ben soruyu geç anladım, mesaja nerede gelecek sıra dedim okurken; ben yediysem herkes yiyebilir sghfdh.

devilred
1

mobil görünümden çık