bacağımda 1 cm çaplı iz var, 2 yıla yakındır geçmedi. ciltten daha pembe duruyor. (hiperpigmentasyondanmış) bazı soyucu kremler kullandım hiç etkisi olmadı. bu kadar faydasız bir dermatolojiden umudumu kesmiş durumdayım. bu izlerini geçirebilen var mı, lazer, kimyasal vs tedavi kullananlardan cevap bekliyorum.




 

Contractubex isimli kremi denediniz mi?

lifeframe

(git: 1074831)

jedilance

bazı izler geçer, bazıları kaybolur.

bu sanırım yararnın derinliği, zararı gibi şeylere bağlı. bende de var bir iki tane. ayaktaki yara izine niye bu kadar takıldın ki?

kurnaz

yaradan dolayı mı oldu yoksa durup dururken mi oldu benzeri bende de var ama benimkisi yara sonucu olmuştu

basond

Yara sonucu oldu yanık izi

selamun aleykum kitty

Contractubex denedim faydası olmadı

selamun aleykum kitty

Ameliyat izim var. Dermatix kullandım düzenli olarak 2 buçuk yıl oldu az görünüyor ama görünüyor. Benimle aynı dönemlerde olan bi arkadaşınki daha net ve kabarık görünüyor. Çok takmamak en iyisi

lcha

Küçükken alerjim yüzünden özellikle bacaklarım yara olur, kabukları defalarca kanatır dururdum. Seneler geçtikçe o pembe izler azaldı şimdi hiç yok, bayağı bi yıl sürdü ama geçmesi. Denildiği gibi kafaya takmayın ve geçmesini bekleyin.

sytemofadownmanyagi

@lcha çok takmıyorum ama onca imkansız ameliyatlar yapılabilirken, insanlar estetik ameliyatlarla anime karakterine falan dönüştürülebilirken bu kadar basit ufak bir çizginin, yaranın iyileştirilememesi tuhaf gelmiyor mu? dermatoloji uyuyor bence.

selamun aleykum kitty

aktardan al bir kaç kavanoz zeytinyağlı kudret narı,akşamları sür üstüne,temiz bezle sar yat.3 ay sonra bünyene bağlı olarak büyük bir kısmını yada hepsini geçirir.

skyonlife
1

mobil görünümden çık