Eski sevgilim, 5 yil gibi uzun bir sure birlikteligimiz olmustu, 3 yil once ayrildik. 3 yildir ne bir telefon, ne bir mesaj, hicbir sekilde iletisime gecmedik. Bugun mesaj atmis, seni hic affetmedim, affetmiyorum, yalancisin bencilsin vs. vs seklinde. Ben simdi buna bir anlam veremedim. Siz bunu nasil yorumluyorsunuz?

Suanki yaslarimiz ben 28, o 30. Ben kadin tarafiyim, o erkek tarafi


 

salla gitsin. heralde sarhoş oldu sana mesaj attı. 3 seneden sonra atılan mesajın ne anlamı olabilirki.

sutlu nescafe

Olur öyle. Alkol almıştır.

damdanakan

boşta, sıkılmış

eurhka

hala unutamayacağı derecede büyük bir kazık atmışsın olarak yorumluyorum ben.

devilred

unutamamış bence

shotgunwoman

eger insanlara olan guvenini kiracak bir sey yaptiysaniz, bu muhtemelen farkli insanlarla iliskisini de etkiliyordur. illa askindan oluyor da unutamamis diye bir sey yok.

ben de lisede benim guvenimi zedeleyen insani hatirliyorum, her guvensizlik yasayip mutlulugum etkilendiginde. hic alakamiz da yok ustunden nice 3 yillar gecti ama guven zedelenmesi sevgiden falan daha fazla hirpaliyor insani.

of dream and drama

Gezegenlerden kardeş o bugun de beni bi yokladı cünkü tepkisiz kal ölü taklidi yap ben öyle yapıyorum 12 saattir

fıytfıyt

Neden böyle bişey yaptığının cevabını kendisi vermiş. Kafanı karıştırmak, yeniden hatırlanmak istemiş. Çünkü niye? Seni affetmemiş. Canım sıkılınca ben de yapıyorum böyle.

IncredibleMau

Bence sizden yedigi kazigi hatirladi. Unutamadigini filan sanmiyorum. Ben gotum gotum yanasmak icin genelde "iyi misin" "nasilsin" "mutlu musun" tarzi mesajlar atiyorum.

allah yazdiysa bozsun

içindeki kini atamamış, kendi canı sıkılmış senin de canını sıkarak rahatlamak istiyor. artık ne olduysa aranızda.

rayde

Aldattıysan yedirememiştir.

bigbadabum

Son günlerde olumsuz giden ne varsa sebebi sensin onun gözünde , hıncını senden almak istiyor .

dunyatuhaf

Boşta ve sarhoş. Aldattıysan normal ayrıca

hasmetizm 2046

ahuauhau, sözlükte debe'ye girince "UNUTMADIK" falan da yazıyodur kesin. gül geç. duygusal bi dönemden geçiyodur belki. durduk yere kimse yazmaz bunu. işte duygular şelale olunca bi de alkol falan almışsa yardırmıştır.

der meister

Boşta falan kalmamış. Kendisinin canı sıkıldığı için senin de canını sıkmak istiyor.

istenmeyen evlat

Nasıl ve neden ayrıldığınızı yazmadığin için ne desek olmayacak. Ama bana da eski sevgilim mesaj attı bugün, gezegenlerden ne demek ya, cosmic eski sevgili etkileyici bir seyler mi oluyor :( Benim mesaj şu: "GORUSMEMIZ GEREK." Bence eski sevgiliden alınabilecek en kötü mesaj. Bencil dese yine iyi.

shadowcat

hiç oralı olma

basond

bence yokluyor.

sen git ben geliyorum

erkeğim.

benim de ayrılığımdan 3 sene geçti. ilişkim 2 buçuk yıl civarı sürdü. ben de şu anda, kendimi tutmasam, eski sevgilime bana yaptıklarını asla unutmadığımı, bana söylediği kötü sözleri asla unutmadığımı söylerim. dün gibi aklımda derim. beni sebepsiz yere yarı yolda bıraktın derim. derim de derim.

şu an onu çok sevdiğimden vs değil. istese beraber olmam mesela. olamam artık. ama bana deiklerini, davranışlarnı unutmadım hiç. içimde ona karşı bir nefret büyüdüğünü hissediyorum bazen ama kendime mani olmaya çalışıyorum. bu hissin önüne geçmeye çalışıyorum.

bir insanın onurunu kırmak, kendine olan saygısını, kişiliğini ciddi şekilde rencide etmek,
bir insanın güvenini kırmak vs gibi şeyler öyle hemen unutulmuyor. 3 yıl 5 yıl çok uzun süreler değil.

ben, bana yapılan tüm hoş olmayan davranışlara karşı, zamanında kız arkadaşıma onu kırıcı en ufak bir söz bile söylemedim. o benim erkekliğimle bile dalga geçecek kadar laflar söyledi yine de birşey demedim. sanırım bu içine atma durumları birikip nefrete/kine/intikam duygusu gibi şeylere dönüşüyor. öyle hissediyor gibiyim. erkek arkadaşında da böyle bir durum olabilir.

mahone

artık sevmiyor ama incinen özgüvenini tamir etmeye çalışıyor olabilir. egosunu yükseltmeye ihtiyacı olabilir ve bu duyguları 3 yıl boyunca bastırmış ve patlamış mesaj atmış. alkolle de desteklediyse. alkolün öyle pis bi yanı var o yüzden super lemon haze tavsiye etmiyorum ama kesinlikle alkolden daha iyi etkileri var. konu dışına çıktık :)

gokhan atestepe

Affetmemiş.

Piukh
1

mobil görünümden çık