yurtdışı uçuşlarda 2 saat önce gelin diyorlar. neden? 1 saat kala gitsem n'olacak? online check-in var.




 

sıra.

mr.goodcat

bavul verme islemi sürüyor, eger bavul vermeyeceksen direkt passport kontrolüne gidebilirsin. 1 saatte yetisme ihtimalin de var ama havaalani girisinde ve pasaportta sira oluyor, o riski almazdim yerinde olsam.

ben de

ben leipzig havaalanına genelde 1 saat 15 dk öncesinden gidiyorum. kalabalık olmadığı için + ana girişte de kontrol olmadığı için direkt içeri girebiliyorum. ama istanbul malesef öyle değil. ilk güvenliği geçmek bile 15dk ortalama. e bi de check in sırasına girip valiz vercen. vs vs..

bu arada ufak bi taktik vereyim THY ile atatürkten uçanlara. online checkininiz olsa da olmasa da en sağ dipteki bankolara gidin A bankosunun bilet satış ofislerinin olduğu tarafa. bomboş anasını satiyim insanımız nası keşfedemedi bunu yıllardır anlamıyorum. 3 yıldır direkt oraya giderim millet enayi gibi diğer bankolarda sıra beklerken.

KidLazer

gir free shopta oyalanırsın hem.

sizofren06

Bi bok olmaz bi saat önce git online check in yaptıysan. Pasaport sırası varsa biraz koşturman gerekebilir ama yetişirsin.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

ne olur ne olmaz diye yazıyor onu. içtima almıyor 2 saat önce geldin mi diye. soruyu kes :)

cekilmis gayfe

Yogun havalimanlarinda havalimanina giris + pasaport kontrol + bagaj teslim falan hepsinde sira oldugu icin yetisemeyebilirsin diye.
Ataturk havalimani riskli mesela. Riske atmamak icin erken gidiliyor yani. Gerci ben 2 saat kala gitmiyorum 1 - 1,5 saat yetiyor genelde.
Yurtdisinda kalkisa 20dk kala havalimaninin onune gelip ucaga yetistigimi de bilirim.

stavro
1

mobil görünümden çık