Merhaba. Yarın Buca Begos'ta bir iş görüşmesine gideceğim. Saatlerce google'da baktım ama bulamadım. Evka-3 Metro aktarma merkezinden o olmazsa Bornova Metro durağından Buca BEGOS (BUCA EGE GİYİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ) 3. Caddeye otobüs, emtro, izban, dolmuşla nasıl gidebilirim? Acaba 515 o bölgeye uğruyor mudur?

İşyerinin tam adresi ADATEPE MAHALLESİ 2/20 SK. NO:29 TINAZTEPE MEVKİİ BEGOS BUCA / İZMİR olarak geçiyor.


 

begos içerisine toplu taşıma girmiyor diye biliyorum inip yürüyeceksin mecburen evka 3 aktarmadan metro ile halkapınar veya hilal oradan izban şirinyer istasyonunda in oradan adatepe veya dokuz eylüle giden bir otobuse bın begos gırıs kapısı onunde ınersın

gaspetizm

Şirinyer aktarma merkezinden 676 geçiyor herhalde. şoföre sora sora bulurum herhalde. adatepe mahallesi 3. bölge olarak geçiyormuş. teşekkürler cevap için.

marjinal kereste

sabah saatlerinde gideceksen eğer bornova metrodna tınaztepe kampüsüne direkt otobüs var, numarası 390. çevreyoldan gidiyor, kampüse gidiyor. son durağı da kampüsün girişi. ordan indikten sonra begosa yürürsün, begos yakın ama gideceğin firma ne kadar içerdedir onu bilemedim.

111111
1

mobil görünümden çık